Skocz do zawartości

Czarna Czasza

Gość FlasH
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Moze i oryginalna ale albo malowana albo przelozona albo .....

Mysle ze tu cos znajdziesz na ten temat: https://polishbanditcrew.pl/topic/6899-zanim-si%C4%99-przywitasz-i-rozpoczniesz-pisanie-nowego-tematu-na-forum/

Walle, bo to Flash! szybszy niż przywitanie!  :takaemotka:

Moze i oryginalna ale albo malowana albo przelozona albo .....

Mysle ze tu cos znajdziesz na ten temat: https://polishbanditcrew.pl/topic/6899-zanim-si%C4%99-przywitasz-i-rozpoczniesz-pisanie-nowego-tematu-na-forum/

Walle, bo to Flash! szybszy niż przywitanie!  :takaemotka:

Dziękuję za link. Ze skruchą biję się w pierś. Pozwólcie, że wieczorem napiszę coś więcej o sobie.

Czy mimo tego niepodważalnego nietaktu pomożecie mi odrobinę?

Z góry dziękuję.

Flash :o ? Po co Ci motocykl :o ? Czyżby prezent dla Batmana :lol: ?

Czasza oryginalna ale albo z innego motocykla albo malowana. I jedno i drugie nie eliminuje motocykla, ale warto popytać sprzedawcę dlaczego tak się stało. Ja na przykład pomalowałem swój motocykl bo jestem głąbem i sam sobie lakier porysowałem(nakolanki, dot4 i inne wypadające z ręki baki). Natomiast znam ludzi co lubią pomalować sobie motocykl aby go spersonalizować pod siebie. Przy okazji, jak już moto jest rozebrane, wymieniają wszystkie części ekspoatacyjne :P

Ale są też motocykle powypadkowe :o:

Edytowane przez ElectricWizard

Tylko tutaj czasza i błotnik czarne reszta niebieskie...pierwsza myśl to że walnął przodem, potrzaskał i kupił co było do wzięcia.

Ale kto wie? Pytać! (wątpię że ktoś pomalował pół motocykla bo czarny mu się bardziej podobał  :usmiech: )

Edytowane przez ar1tur

ar1tur dobrze gada :P trzeba zwrócić szczególną uwagę na półki, ograniczniki kierownicy i lagi

Czasza oryginalna ale albo z innego motocykla albo malowana. I jedno i drugie nie eliminuje motocykla, ale warto popytać sprzedawcę dlaczego tak się stało.

Dziękuję za link. Ze skruchą biję się w pierś. Pozwólcie, że wieczorem napiszę coś więcej o sobie.

Czy mimo tego niepodważalnego nietaktu pomożecie mi odrobinę?

Z góry dziękuję.

No widzisz :D Czyli jednak Ci pomoglem. Juz w 1 poście :D  Masz jeszcze jakies zdjecia tego moto? Moze sie cos wiecej uda powiedziec...

No widzisz :D Czyli jednak Ci pomoglem. Juz w 1 poście :D  Masz jeszcze jakies zdjecia tego moto? Moze sie cos wiecej uda powiedziec...

Proszę - więcej fotek:

http://f.allegroimg.pl/original/13/62/46/01/55/6246015503_2

http://f.allegroimg.pl/original/13/62/46/01/55/6246015503_3

http://f.allegroimg.pl/original/13/62/46/01/55/6246015503_4

Sprowadzony, po wydechu widać też dostał.

W bajki że nie bity to chyba nikt nie uwierzy...

Kwestia co było i za ile warto by było brać (jeśli w ogóle  :slash:)

Edytowane przez ar1tur

Trzeba było tak od razu!

Handlarz chociaż wstydził się napisać że bezwypadkowy :zeby:

Ale jakie pieniądze taki sprzęt.

Edytowane przez ar1tur

Poproś sprzedającego o umowę kupna - zobacz jaka na niej widnieje suma :). Jest więcej niż prawdopodobne (taki eufemizm :), że cały przód (czasza, widelec, kierownica, koło itp) pochodzą z innego motocykla :) Jeżeli uległ uszkodzeniu na postoju np.: w wyniku najechania przedniego koła przez samochód ciężarowy czy inną maszynę rolniczą to spoko, ale prawdopodobnie miał dzwona aż miło :)

jeśli jeździ prosto i silnik zdrowy to za tą kasę się opłaca, aczkolwiek możesz spróbować zejść jeszcze z ceny, bo przecież trzeba tą czachę pomalować :P

Jak dla mnie to on klepany z przystanku.....

Zresztą po tekście w artykule sprzedaży widać.. jeździ prosto, prowadzi się dobrze... niby nic wprost ale miedzy wierszami widać ze lekko nie miał....

Jak dla mnie to on klepany z przystanku.....

Zresztą po tekście w artykule sprzedaży widać.. jeździ prosto, prowadzi się dobrze... niby nic wprost ale miedzy wierszami widać ze lekko nie miał....

jak 90% motocykli używanych

najważniejsze to dobrze go sprawdzić bo że miał przygody to wiadomo

Odpusc. Ktos mi tam jezdzil sprawdzac motocykl. Nawet na forach internetowych bylo. Koles sklada wszystko ze zlomu, z 4 motocykli robi 1. Potem sprzedaje jako super stan a okazuje sie ze motocykl albo jest skrecony w osi, albo silnik wytrzymuje 10km. Uciekaj i nawet go nie ogladaj.

ar1tur dobrze gada :P trzeba zwrócić szczególną uwagę na półki, ograniczniki kierownicy i lagi

+ tarcze, łożysko główki ramy i przyjrzeć się czy czasem bak niema "odświeżonego koloru :)