Skocz do zawartości

Gsx650F Do Oceny

Gość bubu1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o ocenę sprzętu z poniższego linku:

http://www.motomotion.pl/suzuki-gsx650f-p-395.html

Gość ma jeszcze jednego tyle że rudego.

Może znajdzie się ktoś kto by go ze mną obejrzał na żywo. Oczywiście za opłatą. Dobrze by było jutro rano go obejrzeć.

Dzięki i pozdrawiam

A my prosimy, żebyś najpierw poprawił swoje przywitanie, bo jest słabiutkie. 

dziękujemy i pozdrawiamy ;)

Edytowane przez Owca

kiedyś u nich byłem oglądać innego sprzęta i wyrobiłem sobie zdanie na temat tego sprzedawcy.

cóż reputację buduje się długo a traci szybko - ja u nich niczego nie kupię

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=moto+motion+ul.+po%C5%82czy%C5%84ska+113+opinie

poczytaj i sam wyrób sobie zdanie

kiedyś u nich byłem oglądać innego sprzęta i wyrobiłem sobie zdanie na temat tego sprzedawcy.

cóż reputację buduje się długo a traci szybko - ja u nich niczego nie kupię

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=moto+motion+ul.+połczyńska+113+opinie

poczytaj i sam wyrób sobie zdanie

Opinie są różne i stare a teraz gość daje pisemną gwarancję na ramę i normalną gwarancję także pisemną na całe moto.

No i super, a jak coś będzie nie tak, to co do sądu będziesz szedł?

duży jesteś, mnie wystarczył jeden pobyt u Pana i krótka rozmowa z człowiekiem który jak stwierdził "sprzęt jest jaki jest taki go przywieźliśmy i nic o nim nie wiem"

a na pierwszy rzut oka był malowany (nawet śruby zamalowywane), nie mówię już o tym co znalazłem pod spodem plastików.

naprawa zrobiona na odpierdziel i tyle

ja w cuda nie wierzę - sprzęt za granicą nie jest tańszy niż u nas, handlarz musi zarobić - kupuje więc to co się nawinie, byle taniej

dobrego sprzęta za niskie pieniądze od handlarza nie wyrwiesz, bo jemu nie opłaca się handlować drogim sprzętem. To możesz wyrwać od osoby prywatnej niezajmującej się handlem.

podam przykład kupionej przeze mnie jariski - cena "ubezpieczeniowa 29000" cena wywoławcza u lizingodawcy (autko polizingowe) 32000.

On znał jego wartość bo miało brak uszkodzeń i nie chciał nisko zejść.

A ja chciałem porządne autko to zapłaciłem więcej - udało się zejść na 30800 za popękane (pajączki od góry) szkło świateł przednich

(uszkodzeń większych nie było na nim widać a i autoryzowana stacja potwierdziła oryginalność i braki napraw)

moto sprowadzone z ..???

francuz - najprościej przywrócić nawet gdy ma status złomu (ale podobno podczas złomowania zabierają jeden kluczyk - ile w tym prawdy nie wiem, brak dwóch oryginałów zapaliłby mi światełko ostrzegawcze)

pytałeś jaką miał historię bezwypadkowości? - dlaczego pytam - bo to pokazuje wiarygodność sprzedawcy

mówi że nawet szkody parkingowej a Ty widzisz poklejone uchwyty owiewek i wiesz że gości kręci.

założę się o piwo że będzie (wg sprzedawcy) co najmniej po jednej parkingówce :)

Ze szczegółów inne kierunki przód inne tył (oba nieoryginalne). 

Łańcuch w tragicznym stanie, najeb*** smaru, a wydaje się jakby miał zapieczone ogniwa na wysokości podnóżka kierowcy (4zdjęcie)

Zdjęcia robione tak by niczego niepokojącego nie dostrzec. A jedyne co widać to wypicowany motocykl na sprzedaż. 

A przywitanie dalej do d...

uzupełniając wątek odnośnie sprowadzania moto z Francji, ostatnio na innym forum wpadło mi w oko takie coś, dla waszej ciekawości

Francuzka procedura powypadkowa (czyli skąd się biorą okazje u Janusza w polsce)

http://www.motocykle4u.pl/index.php/component/content/article/9-nasze-artykuy/39-procedura-rsv-i-vei-.html

ale faktycznie popraw to przywitanie, bo to nie forum usługowe tylko pewna "specyficzna" społeczność :P

Edytowane przez pavlacos