Skocz do zawartości

2 Westernowy Zlot 2016

Mariov8
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

A coś więcej mógłbyś napisać o tym Wydarzeniu? Gdzie to, za ile itp?

Nikamo chyba nie zrozumiałaś :P

Jakby każdy sobie wklejał taką informację: tylko link i nic więcej, to zrobi się bajzel. Zlotów motocyklowych w Polsce jest co tydzień kilka. Jak już ktoś postanawia napisać posta, to niech chociaż poda istotne informacje typu chociażby województwo :P

No i taki link beż żadnej otoczki brzmi co najmniej nietaktownie. Tak jakby autor postu chciał w tani sposób zareklamować swój produkt... zupełnie bez szacunku do reszty forumowiczów.

PS.

Szczerze powiem szkoda że wcześniej nikt o tym wydarzeniu nie napisał, bo bym zapewne się skusił :( Nocleg w indiańskim namiocie to ciekawa perspektywa :( Akurat takie befor party przed zlotem miłośników indian :o

Edytowane przez ElectricWizard

Witam
przepraszam bardzo jak kogoś uraziłem nie miałem i nikogo nie chciałem urazić, a na pewno nie tanim kosztem zareklamować bo oto nie chodzi mi.Sam wjazd w zeszłym roku kosztował 20 zł,do tego koszulka ,znaczek można było dokupić.Ja płaciłem 50 zł i zaczynałem imprezować od piątku. Impreza jest w woj. Wielkopolskim,Józefów k/Chocza .
Nikamo dzięki za wklejenie bo szczerze mówiąc nie miałem pojęcia jak to zrobić.... Nikt nie jest idealny a kompa mam od poniedziałku bo dysk twardy sie rozsypał.
Mamy dla was mały plan zlotu. A więc tak: PIĄTEK 1 lipiec
godz.16:00 - otwarcie bramy zlotowej i oficjalne rozpoczęcie imprezy
17:00 - koncert "LEADEN SKY"
18:30 - koncert "V-TWIN"
20:00 - koncert "MANSON BAND"
21:30 - koncert "TANGERINE"
23:00 - koncert "RED SCALP" !!!
00:30 - muzyka z głośników, ognisko i zabawa do białego rana. Podczas małych przerw miedzy koncertami będą się odbywały konkursy dla uczestników zlotu.
SOBOTA 2 lipiec
10:00 - wstajemy i kierujemy się na smaczne śniadanie
11:30 - pooooowoli szykujemy się do parady ulicami Gminy i Miasta CHOCZ
12:00 - START parady
13:00 - pokaz niespodzianka plus konkursy (głośny wydech, jedzenie kiełbasy z motocykla :) ) na rynku w Choczu
14:00 - wracamy na teren zlotowiska
14:30 - konkursy (mechaniczny byk, siłowanie na rękę, przeciąganie liny za pomocą rolki, picie piwa na czas, itp itd dużo będzie tego!)
16:00 - koncert "TWO FACE" (2RUGIE OBLICZE)
17:30 - koncert "BLUESFERAJNA"
19:00 - koncert "HIT N RUN" w trakcie koncertu zespołu Hit n Run zostanie rozegrany FAJNY konkurs ;)
20:30 - koncert "JOHNNY TRZY PALCE"
22:00 - ROZSTRZYGNIĘCIE W LOSOWANIU KONKURSU O GŁÓWNĄ NAGRODĘ JAKĄ BĘDZIE MOTOCYKL! Motocykl niespodzianka!
22:20 - koncert "TRZYNASTA W SAMO POŁUDNIE" !!!
00:00 - fajerwerki i oficjalne zakończenie zlotu. Muzyka z głośników, ognisko i impreza do białego rana.
Oprócz konkursów i koncertów będą jeszcze inne atrakcje: sesje z modelkami w stylu dzikiego zachodu, przeloty paralotnią nad zlotem i nad gminą Chocz, nocne rajdy na przyczepie za Quadem (ci co byli w tamtym roku wiedzą o co chodzi a ci co nie byli to się dowiedzą ;) ) , będzie też dziki KULIG! przejażdżka na "diable tasmańskim" (dla wytrzymałych), stół do smażenia gumy, hamownia, basen, dół z błotem dla chętnych, kurtyna wodna i wiele wieeeeeeeele innych atrakcji ...
NIE BĘDZIECIE CHCIELI ODJECHAĆ :P
więc do zobaczenia ;)

A propo forumowiczów MAM ZAJE...TY SZACUNEK!!!! A to że czasami sie popełni jakąś gafe to.....każdemu sie może zdarzyć .Nikt odrazu nie urodził sie wszech wiedzącym.... :usmiech:

Edytowane przez radzior

A propo forumowiczów  MAM  ZAJE...TY SZACUNEK!!!! A to że czasami sie popełni jakąś gafe to.....każdemu sie może zdarzyć .Nikt  odrazu nie urodził sie wszech wiedzącym.... :usmiech:

Gafa Za gafą! :krecka_dostal:

Nie piszemy posta pod postem tylko edycja i dopisujemy.

Wyślij skrzynkę wódki moderatorom, może wybaczą... :takaemotka:

eehhh....nasze wątroby by tego nie wytrzymały... :)

eehhh....nasze wątroby by tego nie wytrzymały... :)

To ty masz jeszcze wątrobę? Uuu

ElectricWizard, źle zadałeś pytanie, bo akurat gdzie to i za ile to widać było jak byk na plakacie :P

ElectricWizard, źle zadałeś pytanie, bo akurat gdzie to i za ile to widać było jak byk na plakacie :P

zgoda ! :lol: