Skocz do zawartości

Kości Obniżające - Dog Bones - Gsf 600

Wojt
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Żona przymierza mi się do mojego Bandziora i potrzebuje go troszkę obniżyć. Ma ktoś na zbyciu kości obniżające do 600?

Żona przymierza mi się do mojego Bandziora i potrzebuje go troszkę obniżyć. Ma ktoś na zbyciu kości obniżające do 600?

lepiej o nowe gmole pytaj :p:

a Ewie kup

ihost_1471379891__thumb_wide_big_motocyk

Edytowane przez lelon

łe he he he he he :P Jastrząb - dzięki za cynk o szoterze :)

Moja żona też miała problem z wysokością więc obniżyłem jej moto. Ja blachy obnizajace zrobiłem sam, to bardzo proste i kosztowało mnie około godziny pracy i 22 zł za płaskownik kupiony w  markecie budowlanym.  Opis  wykonania ze zdjeciami jest w sieci.

Mam samoróbki, ale podwyższające :D Wkopałeś się. Trzeba było powiedzieć, że się nie da. Bo to Bandit i tyle :D.   Lepiej zainwestować w obniżenie kanapy, niż  DogBones ponieważ Moim zdaniem znacząco zmienia ono geometrie motocykla, A efekt podwyższenia/obniżenia jest bardzo niewielki. O ile podwyższenie ma sens(ostrzejszy kąt główki)  tyle po obniżeniu sądzę, że gorzej będzie Twojej żonie manewrować. A na prostej to jak Chopper :D

tyle po obniżeniu sądzę, że gorzej będzie Twojej żonie manewrować. A na prostej to jak Chopper :D

Jeździłem na obniżonym, co prawda 400 (tak, ktoś nawet 400 obniżał!), to nie dało się tym jeździć inaczej niż prosto, a nawet wtedy zachowywał się jakoś dziwnie.

Założenie że "byle jak, byle jeździć" raczej do mnie nie przemawia.

Albo sprzedam Ci 400 dla żony. 155cm wzrostu wystarczy  :o:

Edytowane przez domban

Ja obniżyłem o około 3 cm, jeździłem na próbę i nie czułem żadnej różnicy w prowadzeniu   żona  też jest bardzo zadowolona .  Jednak są i minusy  stopka boczna ma mniejszy kąt i po  postawieniu na niej moto jest bardziej w pionie więc trzeba uważać   gdzie się stawia żeby moto nie upadło.Druga sprawa to postawienie moto na centralnej podstawce przez jedna osobę jest nie możliwe .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.