Skocz do zawartości

[S] Suzuki Bandit 650S Abs K5 Dobrze Doposażony

seb
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Po trzech latach wiernej posługi mam na sprzedaż Suzuki Bandit K5 z 2005r z ABS - ostatni prawdziwy, mały olejak

Od 2013r przejechałem nim 20000km, zaliczając krótkie tripy po Polsce, kilkudniowe w Bieszczady, Do Rumunii i Bułgari.

Sprzedaję ponieważ szukam już czegoś bardziej wyprawowego, w domyśle V-Strom 1000 :)

Sprzęta doposażyłem w:

- Olejarkę Moto Oiler
- Przewody w oplocie
- grzane manetki Oxford
- Stelaże pod kufry boczne i centralny
- gniazdko zapalniczki

Dodatkowo:

- Opony zmienione na koniec zeszłego roku - Micelin Pilot Road 3 (dziś 5000km przebiegu)
- Nowy srebrny napęd DID założony przed wyprawą w ym roku (dziś 4500lm przebiegu)
- Nowe łozysko główki ramy (równeż w tym roku)
- Nowe sprzęgło - 2 lata temu
- Wydech Hurric - bardzo głośny :>
- W zeszłym roku nowe klocki hamulcowe Ferrodo na przód

Wady:
- brak
- brak
- brak
- ok, raaz go położyłem na postoju w miejscu i ma delikatnie przytarty dekiel - jest na zdjęciu
- jak go położyłem to migacz pękł ale działa elegancko owinięty taśmą izolacyjną

Płyny i  filtry wymieniane regularnie. Przebieg aktualny 47700km i chodzi jak żyleta.

Serdecznie zapraszam, moto nigdy mnie nie zawiodło i jest dobrze wyposażone na dalsze wypady. Żłopie równo 6 na spokojnie i na wiksie :)

Cena 9000zł

Z forumowiczem zawsze wynegocjujemy coś lepiej :)

504 340 740 - śmiało pisać, dzwonić

Sprzęt do obejrzenia w Robakowie pod Poznaniem - kierunek Kórnik

Poniżej aktualne zdjęcia

image.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpg

image.jpg6_1.jpg

image.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpg

image.jpgimage.jpg

image.jpg

seb

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.