Skocz do zawartości

[K]Kilka Części Do Gsx 1200

Dario
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

Po lekkim przytarciu bez gleby, zmuszony jestem zaczac poszukiwania kilku czesci na prawy bok inki.

Chodzi o prawy set, dzwignie do hamulca, klamkę hamulca (chyba, że ma ktoś ciekawe propozycje klamek, to chętnie wymienię obie), będę poszukiwał wydechu - ale to ze spokojem, no i najważniejszy to dekielek po prawej stronie ten mały - jak on sie nazywa? To jest dekiel impulsatora?

//edit:

szukam też butów arlen ness wysokich, czerwonych - kupilem kiedys nowki za 300, a teraz kosztuja 849 zł :o

Także chętnie bym przygarnął, jakby ktoś miał. Nalatałem w nich z 3k km i w sumie jestem mega zadowolony, stope mi uratowaly i chce przy nich zostac.

Rozmiar butów 45 (29,4cm wkładka)

Będę też szukał rękawic, najlepiej czerwono-białych, ewentualnie z białym coś. Jakby ktoś miał coś słusznego, też chętnie poczytam - rękawice wysokie najlepiej.

A co do rozmiaru rękawic, to coś miedzy M/L

Jeszcze osłonę łańcucha bym przygarnął, bo moja się ukruszyła przy mocowaniu, bo nie zauważyłem, że sie trzymało na jednej śrubie, nie wiem, czy warto dospawac uchwyt, czy wymienić całą osłonę (tylko muszę wykminić, jak odkleić naklejke PBC i jej nie uszkodzić :P)

/////edit:

I ma ktoś dostęp do pewnej oliwy Motula? :) Poprosiłbym o namiary, bo olej i filtr też wymienię.

Edytowane przez Dario

Dekielek impulsatora mam,lakier do bani ale jak Ci się nie spieszy to go wypiaskuję i psiknę na czarno.Cena...nie wiem,zaproponuj coś dogadamy się.Mam klamki L i P z gsx 1.4 nie wiem czy będą do inki pasowały,ale powinny.Klamki są niebieskie więc trzeba by ten lakier zdjąć.

Lakier nieważny przy deklu, bo i tak mam reszte spolerowana, wiec bede smigal na polerke :)

a te klamki to masz jakas fotke?
No i set prawy, a jak nie znajde, to wymienie oba na inne, podobne, ktore beda mi pasowaly wygladem :)

//edit:

A klamki można psiknąć na inny kolor? biały/czerwony? będzie to sie trzymać?

Edytowane przez Dario

Poszło PW,klamki możesz psikać jak chcesz,tylko lepszy byłby proszek bo zwykły lakier zlezie od klamkowania ;)

set i dźwignie hamulca i osłonę łańcucha mam na 99%

Edytowane przez lenar

kompletny set? Cenę poproszę :>

• 3 weeks later...

Wiela za dźwignię hamulca? Spróbuję ją wyprostować, ale jak strzeli to wtedy wezmę i kupię :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.