Skocz do zawartości

Bandit 750

CASIJAS
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

post-10728-0-79958400-1473628796_thumb.jpg

Witam na sprzedaz moj projekt Bandit 750. Motor powstaly przy wspolpracy z kudlatym.

Silnik z imbryka 750 - 106km, chlodnica gsxf tak jak amory przednie z regulacja. Akcesoryjna kierownica Trw Lucas. licznik Koso Digital Cocpit DB-01R. gmole by MadJaro. Kierunkowskazy led. Nowe lozyska w felgach i kolysce wahacza. Akcesoryjne lusterka.Nowe opony pirelli Diablo Strada. Rama, wahacz, felgi, sety, lampa, stopka boczna, gmole wypiaskowane i wymalowane proszkowo. Zbiornik, zadupek, blotnik przedni, wypelnienia ramy oklejane folia w Profesjonalnej Firmie. Wiekszosc czesci od Lenar.pl :) Kolory dosc kontrowersyjne nie kazdemu sie podoba tak jak wydech koncowy ale motor i tak przyciaga wzrok na ulicy :) Cena moze i duza ale kto mial jakis projekt to wie ile co pochlania kasy. Cena Dla PBC 9000.

http://olx.pl/oferta/sprzedam-suzuki-bandit-CID5-IDhwZUL.html#dff5ba3637

Edytowane przez CASIJAS

Takie pytanie mam nie w temacie;p z czego wydusileś te kilka koni więcej?

Pogubiłem się, w ogłoszeniu na olxie silnik od 600, na pbc silnik od 750 a ja tam kropki nie widzę.

Edytowane przez krynio

Też się do patrzyłem niespójnośći w ogłoszeniu bo w parametrach jest 750 a w opisie że silnik pochodzi z imbryka 600 ;p ale domyślamy się że pomyłka się wkradła;)

Moze faktycznie zle opisalem moj gsx600f mial silnik od 750:p

Takie pytanie mam nie w temacie;p z czego wydusileś te kilka koni więcej?

.
Z tego co wiem imbryk 750 mial 106 km chyba ze jest inaczej to mnie uswiadomcie :)

• 2 weeks later...

daj znać jak będzie szedł na części :P Zaopiekuję się kolektorami :)

Ja tak trochę z innej beczki...

Casijas, były twojej produkcji ciężarki kierownicy na licytacji, niestety nie wiedziałem że będę miał B12 z polerowanymi deklami.

Tomek doradził że ładnie by u mnie wyglądały. Masz może komplecik na sprzedaż?

Piękne ,jadowite felgi i ten tłumik !!!!!!!

A jakie są osiągi w Twojej Konfiguracji ???

Piękne ,jadowite felgi i ten tłumik !!!!!!!

A jakie są osiągi w Twojej Konfiguracji ???

600 nie ma podjazdu ciekawe jak wyglada to przy 1200 :P z takich minusow to brak owieki i powyzej 160 starsznie pizga..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.