Skocz do zawartości

Bandit 1200S Z Radzymina

ar1tur
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem umówiony wstępnie na jutro na obejrzenie tego motocykla.

http://www.olx.pl/oferta/suzuki-bandit-1200-honda-yamaha-kawasaki-bmw-CID5-IDhwtwd.html#b70cac3c04

Sprzedający jest trzecim właścicielem, kupił od gościa z Marek, zrobił nim 3000 i chce podobno zmienić na czopera.

Za jego kadencji moto nie leżało ale ma jakieś drobne otarcia. Nie ma problemu żebym przyjechał z kimś na oblukanie albo zabrał (na lawecie) do serwisu.

Może zna ktoś to moto? Mam blisko ale jak szkoda sobie dupy zawracać to powiedzcie.

Gość 43 lata ale na mechanice to się chyba kiepsko zna dlatego pasuje jechać z kimś kto dokładnie obstuka moto bez napalania się.

Opony to raczej do wymiany a wydech leo jest aktualnie na motocyklu.

Miał chyba słaby odzew do tej pory bo cena spadła o 200 i pojawił się ten wydech i szyba o których wcześniej nie było w ogłoszeniu.

Marki, Radzymin...okolice Obiego, może on coś by kojarzył.

eej...ale to taki jak mój...nie pozwalam Ci!! :)

chętnie pomogę :) coś w życiu widziałem ale mechanikiem nie jestem :)

Będziesz chciał się przejechać podaj godzinę i datę :)

Pracuje od 8-16 od pon do pt  :)

edit: ze zdjęć się niczego nie dopatrzyłem, ma oryginalne podnóżki tył może się będziesz chciał wymienić :D

Edytowane przez Pain
  • Upvote 1

Dzięki Pain! Wstępnie się ustawiałem na koło południa bo mam jutro wolne i gość też, tylko wspominał że dzieciaki do szkoły wiezie i pewnie będzie odbierał.

Jakby co to mogę się ustawić na godzinę żeby Ci pasowało, ale wolałbym zanim będzie ciemno...

Jutro nie ma szefa może się wyrwę, zgadamy się PW :) 

Ach! Żeby wszystkie wyglądające super na zdjęciach takie były w rzeczywistości...

Malowany zbiornik i chyba przedni błotnik.

Znam moto. Mój koleżka był drugim właścicielem. Byłem z nim przy kupnie, jak i sprzedaży. Bandit był naprawdę w świetnym stanie. Nic nie było malowane, wszystko oryginalne. Sztuka naprawdę warta zachodu. Kolega jeździł nim trochę do pracy i parę razy ze mną na wycieczki. Nigdy nie było z motocyklem problemu. Nie wiem jak nowy właściciel traktował Bandziorka, ale raczej wyglądał na pedanta, bo oglądał każdą śrubkę. Pomógłbym w oględzinach, ale w tym tygodniu jestem w delegacji.

Jest nawet filmik nakręcony tuż przed sprzedażą motocykla

Dzięki Versacze! Dziwi mnie że brakuje tankpada. Albo się odklejał, albo gość malował zbiornik (twierdzi że nie miał nawet paciaka)

Przebieg realny? Teraz na blacie prawie 24000 i właściciel mówi że od kupna zrobione 3000.

Powiem szczerze że widziałem "Motocyklową wyprawę bandziorków" ale nie skojarzyłem że to ten  :lol-1:

Ska na zbiorniku jest krzywo przecież.

Trzeba podjechać z Ską i pomierzyć :)

A jakby co to dyskfalifikacja czy argument do zbicia ceny?

Edytowane przez ar1tur

ten przebieg to tak mały jakiś...to wkońcu 10 lat motur..2400 rocznie tylko latał? no zdarza się w sumie. Obmacaj go tam dokładnie, jakby to był weekend to sam bym podskoczył z Tobą swoim dla porównania :)

Pierwsza rejestracja 2008.

Podobno zrobił od kupna 3k.

Dlatego pytałem z jakim przebiegiem sprzedawał kolega Versaczego.

Jak kupowaliśmy , moto miało 12. 100 km. Gość miał dwa motocykle i jeździł nim sporadycznie. Jak sprzedawaliśmy, na liczniku było 19800. To gwarantuje. Tankbag rzeczywiście odklejał się.

Ja wcześniej miałem Yamahę, ale ten Bandziorek tak mnie zauroczył, że postanowiłem tez przesiąść się na Suzuki.

• Upvote 1

Trzeba podjechać z Ską i pomierzyć :)

A jakby co to dyskfalifikacja czy argument do zbicia ceny?

Zbicia ceny jeśli coś tam było robione (a raczej było bo nie ma tankpada a rys czy zmatowień nie widać). 

Pojedziemy z Painem obejrzeć jak skończy pracę.

Miko, tylko parę kilometrów od Ciebie bo dokładnie w Sierakowie.

Pain kończy pracę o 16.00 i wsiada na moto,ja jadę z Łochowa. Z gościem jesteśmy umówieni 16-17 godz.

Będziecie tam jeszcze do 18:30 czy to raczej wątpliwe?

Jak chłopaki dadzą radę to już pewnie nie.

Ale dzięki 10maly!

I jak wypadły oględziny? Nabyłeś maszynę?

Sporo rzeczy do zrobienia, jazdy testowej nie było bo kolega który by mi przetestował przy dynamicznej jeździe nie dał rady w tygodniu.

Jak nie zejdzie to się jeszcze podjedziesz a jak zejdzie to się poszuka na spokojnie przez zimę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.