Skocz do zawartości

Motocykl (Najlepiej Na A2)

Gość Pikuss92
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ; )

Dziewczyna poszukuje, a ja wraz z nią, dla niej, motocykl. Motocykl najlepiej zablokowany już na kat. A2, lecz nie jest to konieczne.

Kwota do dyspozycji, jaką będzie mogła przeznaczyć pod koniec października to max 10 000 zł.

Najbardziej jej się podoba hornet (przed liftem i po lifcie) 2005 rocznik wzwyż, choć ostatnio także na oku jest CB500F (2013 wzwyż).
Inne motocykle tj SV650, ER6N, MT-03 w kwocie nie przekraczającej jej budżet są mile widziane.

Jeśli macie jakieś namiary, bądź wiecie kto sprzedaje (znajomy, ojca brata syn, mamy brata córka etc) to PW ; )

Dzięki ; )

P.S.
Może niekoniecznie związane o bandytach, ale dziewczyna bandita nie chce, za ciężki dla niej ; )

A jak tam z doświadczeniem i z wzrostem u dziewczyny ? :P 

Zacznij od naszego działu sprzedam czasem warto zerknąć również na zamknięte tematy bo właściciela łamią się w nich czy sprzedać moto czy tez nie

Z innych źródeł to mogę Ci polecić zamkniętą grupę na FB którą przeglądam

https://www.facebook.com/groups/sprzedam.kupie.motocykl/?notif_t=sale_group_summary&notif_id=1474447748246128

(jeżeli nie mogę polecić prośba moda o skasowanie, źle nie chciałem) :)

Jeżeli kolega nie chce podać wzrostu. Co u kobiet gra często ale nie zawsze bardzo istotną rolę. Najlepiej CB500F. Legalnie na A2, nauczy się i nabierze doświadczenia

CB500 do A2 trzeba blokować :P

Moja była miała 164cm wzrostu, przy tym w zależności od pory roku od 49 do 54kg. Na filmiku, pierwszy raz na jakimkolwiek motocyklu. Nigdy wcześniej nie jeździła niczym poza rowerem. Tego samego dnia zacząłem z nią jeździć jako pasażer, pojętna bestia była. Ale kilka miesięcy później, stawiając bandziora w garażu teściów (wcześniej popisywała się przed rodzicami że umie jeździć :puknijsie: ) zapomniała rozłożyć stopkę i upuściła go na ziemię. No i miłość się skończyła... :pada: 

Także, jeśli ma podobne gabaryty, spokojnie da sobie radę ;)

Edytowane przez Easy

Moja była miała 164cm wzrostu, przy tym w zależności od pory roku od 49 do 54kg. 

Gdyby moja Pani zobaczyła, że tak ją pogrubiam w sieci to miałbym w domu taki Jihad, że sam bym zgubił 5kg :lol:

Sorki za offtop. CB500, er6 czy inny GS byłby spoko. A może BMW F650GS? Wiem, że są tam kity obniżające i tak już niskie moto, a stosunek mocy do masy z pewnością zawiera się w ramach ograniczanych przed kat. A2

Edytowane przez remki

Remki, słowo klucz :P

Moja była

CB500F od 2013 spełnia warunki na A2 bez blokowania :P Seryjnie wychodziła z pojemnością 471 ccm i 35 kW mocy.
Przewróciła moto no to niestety, miłość musiała się skończyć :D

sorki, że dopiero teraz odpisuje,,, trochę innych spraw na głowie ;)

moja ma 160 cm wzrostu, także niska jest :)

podoba jej się cb500f bo bez blokowania jest na A2, to fakt, ale ostatnio upatrzyła se er6n... nawet "pewniej" się na nim poczuła ;)

nie chce ciężkiego motocykla, bo boi się, że na światłach ją przeważy albo przy niższych prędkościach nie utrzyma równowagi... dotychczas tylko jeździła na prawku na gladiusie (A2) ;)

oferujcie się, najlepiej śląsk, niekoniecznie musi być śląsk, ale nad morze po motocykl ona nie pojedzie :P nie chce bandita, tu jest problem :P

Ek kobiety.. Ale rozumiem, mam zestaw obniżający w razie czego, jakbyście kiedyś jednak zmienili zdanie! A CBF to mój kumpel ma na sprzedaż!

Miejscowość: Kłobuck

Moto: CBF 600S na A2

https://www.olx.pl/oferta/honda-cbf-600s-kat-a2-35-kw-zarejestrowana-nie-bandit-hornet-CID5-IDhzzNr.html

Odwołaj się na mnie w razie czego, no i PW jeśli masz jakieś pytania, by nie zaśmiecać tematu.

polecam er6 dla kobity, moto stworozne dla kobity wszystkie z którymi jeżdziłem po nie mega zadowolone

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.