Skocz do zawartości

Kupie Bandita/sv Na A2.

Gość Piterr
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kupię bandita lub sv na wtrysku zarejestrowanego na A2. Wersję z owiewkami lub bez, nie ma to dla mnie różnicy liczy się dobry stan. Nie dalej niż w promieniu ~250km od Busko-Zdrój.

Zdaje sie ze jeden temat taki masz po co dublujesz? A tak wogole to Armin ma na sprzedaz

Edytowane przez benywariat

Myślałem, że jeśli się ogłaszam że kupię to powinienem napisać tutaj aby było jasno i przejrzyście. Myślę, że w budżecie 10-11 tyś jestem w stanie ustrzelic nieco młodsza maszynę. Ps. Jeśli to jednak dubl to proszę usunąć tamten temat najlepiej.

Edytowane przez Piterr

Widzę że podwoiłeś budżet, dlaczego ?

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Zrezygnowałem z komputera na rzecz tańszego ale nieznacznie gorszego i myślę, że jak dorzucę do nowszej maszyny to i z ewentualną odsprzedaza nie będzie problemu, a i znaleźć sztukę na A2 w takim budżecie jak 6-7tys nie jest to znowu takie hop siup (za 10 zresztą też nie, oglądałem bandita i sv 2007 i 2005r i naprawdę, jak nie totalny rozbitek to sztukowany. Nie sądziłem że o dobre moto tak ciezko)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.