Skocz do zawartości

Proszę O Opinie

Micrus
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Niepokojące to ze od handlarza, 40 tys a 9letnie moto tez niepokojące. Brak historii pojazdu. Generalnie średnio doinwestowany: kierunki, manetki, szyba przednia, uchwyt na tank bag. Nie wiem czy felg nie miał malowanych. popros wiecej fotek i spytaj o bezwypadkowość, ostatnimi czasy sie nie zarzekają handlarze bo pózniej klient obsobacza.

Na lagach ma mocno poodpryskiwany lakier - to świadczyć moze o większym przebiegu.

Edytowane przez ilm

Trochę dziwne chłodnica wygląda jak nówka z kartonu, kolektory czyste, a golenie jakby uwalone lub coś było z lakierem nie tak.

Wydaje mi się że lusterka nie są oryginalne. 

Zapytaj o grubość tarczy hamulcowych z przodu. 

Jeszcze jedna trochę dziwna rzecz. Wszystkie naklejki "informacyjne" odklejone poza jedną. Ciekawe dlaczego akurat ta została :)

Edit:

Z lusterkami mam wątpliwości, z tego względu że nie śruby którymi są przykręcane nie mają tych zaślepek czy jak to tam nazwać.

Widocznych na pierwszym lepszym przykładowym zdj. http://files.bs-motoparts.eu/images/mra/verkleidungsscheiben/03212h.jpg

Edytowane przez grucha

Na goleniach to lakier w macie jest oryginalnie i na taki mi tu wygląda,

podobnie jak lusterka.A na temat przebiegów była już dyskusja.

Pewnie trzeba by obejrzeć ,bo wygląda na dobrze utrzymanego lub odpicowanego.

Wydawało by się że na goleniach to owady sa , choć reszta moto wymyta jak by go ktoś przez zmywarke przepuścił . Jutro skontaktuje się z Panem i zobaczę co i jak.

Zadbane sztuki z tego rocznika chodza po 15-16, podkreslam zadbane seryjne sztuki. Tutaj wyglada jak by przod caly byl robiony bo chlodnica bankowo byla wymieniana czyli albo kolo bylo w kolektorze albo dostal mocno z boku.

Lewa S -ka na zbiorniku nie za blisko przodu?

Napisano z telefona

Więc tak : 

Pęknięta czacha wygląda jak by już wcześniej naprawiana 

Malowany silnik 

Malowana rama 

Więc odpuszczam 

no właśnie, kiedyś książęta wysyłali na dwory innych swoich malarzy żeby ci odmalowali piękność z która mieli być swatani, na wypadek gdyby historyjki o powabie i prowadzeniu się damy okazały się przesadzone. posłać kogoś zaufanego bo opisy i ewentualne fotki to za mało żeby wydać pieniadz.

No niestety tyle warte wrozenie z fot.

Więc tak : 

Pęknięta czacha wygląda jak by już wcześniej naprawiana 

Malowany silnik 

Malowana rama 

Więc odpuszczam 

Kto tobie takich głupot nagadał :) 

No nic sorki za szczerość :) ale jak co możemy i tak pojechać oglądać 

Jak sam widzisz ludzie to kur.. dobrze że koles foty dosłał bo bysmy się mega zdziwili na miejscu 

wygląda spoko, ale cena średnio niższa o 4k z tego rocznika no i koleś handlarz daje do myślenia (ma 2 taki sam - 1k drożej)

tarcza jakaś zajechana i dziwna śrubka od owiewki

btw same turystyki z szybami i po 20k nakręcone:D

Którą śrubkę masz na myśli ? 

Nad zegaramu. Jedz z kims zobacz na żywo. Kilka maszyn ma w podobnym temacie

owiewka obok przed filtrem powietrza wygląda jakby miała "baranka" czyli źle położony lakier - zdjęcie 10, albo tylko takie odbicie się czegoś (samochód w przedniej owiewce się odbija wyraźnie) , i nie znam aż tak tego modelu, ale lagi też jakby jakieś zbyt ładne :P

Dobra rada omijaj handlarzy

I skończy się na tym że zamiast bandziora będzie CBF 1000 

Cbf jest dla kobiet :D

Nie ma co narzekac mam dosc czesto wyjazdy po te gsxfy i prawie zawsze udaje sie cos ciekawego zlowic od prywatnego uzytkownika takze na spokojnie podejdz do tematu, jeszcze sporo czasu

Darekb, tez mi sie tak wydawalo ale nie chcialem spekulowac

Ale jak cirus pisal, handlarze to juz ostatecznosc

Ale cena Cie skusila chyba:P

Cirus a myślałem że fazery są dla kobiet :) i skoro często wyjeżdzasz po gsxf to sam pewnie handlujesz :) więc będe Cię omijał . A na poważnie szukam jeśli coś ciekawego się trafi kupię i nie będe czekał co będzie dalej :)

Nie handluje motkami ale jezeli trafi mi sie dobry egzemplarz gdzies po trasie to podrzuce info ;)

miał coś wrzucić, obiecał obiecał i nie ma nic :P pewnie sprzedał bokiem poza forum bo dobra sztuka była i na serwisie by nie zarobił :P

Darek, chciał wrzucić ale czerwoni nie pozwolili :zniesmaczony:

Cbf jest dla kobiet :D

Nie ma co narzekac mam dosc czesto wyjazdy po te gsxfy i prawie zawsze udaje sie cos ciekawego zlowic od prywatnego uzytkownika takze na spokojnie podejdz do tematu, jeszcze sporo czasu

Potwierdzam udaje się czasami, ale nie w tych pieniądzach bo za 14 tyś moto z 2010+ z przebiegiem 25000 to tyko u handlarza a wiem co mówię bo szukałem ostatnie 1,5 miesiąca.