Skocz do zawartości

Proszę O Opinie

Micrus
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Darek, chciał wrzucić ale czerwoni nie pozwolili :zniesmaczony:

E tam widocznie nie pasowalo do regulaminu i tyle nie ma co wnikac.

Micrus, szukaj dużą Suzi B12,5 a nie B6,5

Piotrek szukam ale nie ma nic ciekawego .. 

https://www.olx.pl/oferta/suzuki-gsf-1250-sa-bandit-abs-stan-idealny-kufer-givi-CID5-IDfza3L.html#37d996e52b

ciekawe co nie tak z lampą przednią jest na jednym foto wygląda jak peknięta 

Edytowane przez Micrus

Nie panikuj, masz jeszcze bardzo dużo czasu. A swojego już sprzedałeś?

Ten czerwony wygląda ciekawie. Jak nie masz daleko to jedź zobaczyć na żywo. Na trzecim zdjęciu od dołu faktycznie wygląda jakby lampa była pęknięta.

Edytowane przez PiotrekBe

W sobotę Artur odbiera ... Za moment święta więc nie dam rady a po nowym roku zaczynam nowy kontrakt i może być różnie 

Przeleć się zobaczyć tego czerwonego , ładna sztuka tylko dokładnie obejrzyj czy nie był malowany bo taki za ładny a jeszcze w ogłoszeniu pisze

Lakier bez rys, przytarć i innych uszkodzeń. ) ciężko w to uwierzyć przy tym roczniku i przebiegu że nie ma śladów eksploatacji  

Byłeś może oglądać tego czerwonego? Jeżeli po nowym roku bądź między świętami będzie jeszcze stał to prawdopodobnie skocze obejrzeć.

• 3 weeks later...

Jade w piątek oglądać tego czerwonego b12.5. Widzicie może w nim coś podejrzanego? Gość przez telefon twierdzi że motocykl jest caly w oryginale.

https://www.olx.pl/oferta/suzuki-gsf-1250-sa-bandit-abs-stan-idealny-kufer-givi-CID5-IDfza3L.html#37d996e52b

Edytowane przez luk137

Jak by komuś przyszło do głowy jechać oglądać motocykl z ogłoszenia powyżej to z góry mówie że nie ma sensu. Zrobiłem dzisiaj na darmo 600km, byłem u gościa 5 min i tylko się wku...lem. Przez telefon wszystko idealnie. Na miejscu.... hmmm, silnik zapalił ładnie i pracował równo ale jeszcze z pół roku i odpadnie z niego cały lakier bo schodzi płatami. Lakier na baku i owiewkach wygląda spoko, wręcz nawet za ładnie, ale na ogonie miał coś poprawiane pedzelkiem. Opony do wymiany na dzieńdobry, tył kwadratowy, przód trójkątny. Tarcze hamulcowe ok, napęd ok, klocków nie chciało mi się już oglądać. Acha, płyn sprzęgłowy do wymiany, hamulcowy czysty ale w okienku prawie go nie było. O jazde próbną nawet nie pytałem. Z ceny może by się urwało ze 300zł. Jak dla mnie za dyche to można by się zastanowić ale za 16 to jakieś żarty.

Sorki, to co tam jest do zrobienia za te 6000 tyśi. :)

Ogólnie jak komuś strona wizualna nie przeszkadza i lubi jeździć strupem po dzwonie zrobionym na odp...dol, to by tym pojezdził. Jednak za 16 tysi to się raczej czegoś zadbanego spodziewałem. Po prostu nie mój target. No chyba że ten lakier to tak płatami z silnika z każdego schodzi.

Moim zdaniem, ta sztuka to porażka. Może to jakieś popowodziowe było albo co.

Edytowane przez luk137

No na pewno coś jest na rzeczy. Jednak, za ładną sztukę w DE z początku produkcji, z przebiegiem poniżej 40tkm trzeba zapłacić min ok 4000EUR + transport + rejestracja. Ja  kupiłem od pierwszego właściciela pod Hamburgiem.  Zastanów się czy w dobrym przedziale cenowym szukasz. 

Edytowane przez elspasoo

Uważam że ten model z początku produkcji nie jest wart więcej niż 16-16.5 tyś. W tamtą zime było kilka ładnych sztuk, nawet z kompletem kufrów po 15-16 tys. Niestety wtedy nie miałem jeszcze kasy. Ja rozumiem że euro droższe itd, ale jak sie uczciwie gościa pytam przez telefon czy warto jechać 300 kilometrów, załatwiać busa od szwagra i ciągać znajomego w święta żeby obejrzeć ten motocykl, a on że tak bo moto jest idealne, a po dojeździe na miejsce okazuje się że moto wygląda gorzej niż mój stary zardzewiały angol z 2000 roku którego sprzedałem za 5000, to trace wiarę w ludzi.

Następnym razem poprosze kogoś z forum o ocene zanim się gdzieś wybiorę a jak już nic nie będzie to idąc za Twoją radą dorzuce coś do puli cenowej. Ewentualnie poszukam kilofazera. Do wiosny jest jeszcze czas.

a co CI miał handlarz powiedziec? "nie przyjeżdżaj Pan jak się znasz bo szukam jelenia? "  :P widać że gość ma chyba więcej moto do sprzedania.