Skocz do zawartości

Kupię Bandita 1200

Gość Sjepka
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ale kup tu sweter bez przymiarki,mimo tego że z dobrej wełny i w fajnym kolorze :P

Racja:) ale czasami warto zaryzykować, zwłaszcza że cena dobra:)

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• Cirus

4

• vieto

6

• PiotrekBe

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

No ja raczej jestem tradycjonalista w temacie,każdy motorower i motocykl który miałem w życiu musiał być wpierw oblatany i zdarzyło się że po jeździe próbnej zrezygnowałem z zakupu. I nie mam tu na myśli zrobienia rundki 500 metrów,tylko konkretny przejazd kilka km bez oszczędzania sprzeta :D

tylko konkretny przejazd kilka km bez oszczędzania sprzeta :D

zanotowano :P

Sjepka, a właściciel tego wiśniowego z Rybnika był skłonny do jakiś negocjacji? Powinien spuścić przynajmniej te 500zł.

Właśnie nie był skłonny nic opuścić... Szukałem dziury w całym ,żeby coś urwać,ale oprócz słabych klocków z tyłu nic nie wybadałem. 

500? Z racji rocznika?

Edytowane przez Sjepka

Moim zdaniem nie sprzeda go za taką kwotę, nie jest tyle wart po prostu. Poczekaj z miesiąc i rura mu zmięknie. Chyba że to jest handlarz, to inna sprawa.

A opony miał jakie stare? Łańcuch kiedy zmieniany, olej i uszczelniacze w lagach? Pytałeś o te sprawy?

Edytowane przez PiotrekBe

Moim zdaniem nie sprzeda go za taką kwotę, nie jest tyle wart po prostu. Poczekaj z miesiąc i rura mu zmięknie. Chyba że to jest handlarz, to inna sprawa.

A opony miał jakie stare? Łańcuch kiedy zmieniany, olej i uszczelniacze w lagach? Pytałeś o te sprawy?

Piotrusiu pisałem wyżej,ale może nie doczytałeś  :zeby:

Opony końcówka 2012,ze sporą ilością bieżnika przód ze 2 sezony pojeździ,tył załatwię pewnie w jeden.

Łańcuch w eleganckim stanie, wg gościa wymieniany około 5k kilometrów i tak też się prezentuje.

Lagi suchutkie,przeciwpyłowe nie popękane.

Na handlarza nie wyglądał i tak się nie zachowywał,ot normalny obywatel RP  :zeby:

Chyba faktycznie wezmę go na przetrzymanie...

• 2 months later...

Sam możesz zamknąć swój temat.
Pochwal się co kupiłeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.