Skocz do zawartości

Yamaha Fz6 2005 Black Edition

peres
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Powitać,

Rocznik 2005. Wersja Black Edition. Moc 98KM. Przebieg 30 300km. Stan - super.

Serwis:

akumulator wymieniony przy 20 000km

łożyska w kołach wymienione przy 20 000km

łańcucha jeszcze ponad połowa naciągu

olej w lagach + uszczelniacze wymienione przy 20 000km

olej Valvoline + filtr wymienione przy 20 000km

opona tył Metzeler Z6 założona przy 20 000km

opona przód Bridgestone Battlax założona przy 15 000km

Serwis przy 20 000km wykonany u Cirusa w Białej, przed samym wyjazdem do Włoch.

przegląd techniczny zrobiony w czerwcu 2017

Dodatki:

- gniazdko 2x USB na kierownicy

- szyba (lekko stopiony plastik w kilku punktach - tylko kwestia wizualna)

- stelaż pod kufer centralny

- płyta pod kufer centralny GIVI

- uchwyt GIVI to tankbag'a na zbiornik paliwa

- crashpady

- akcesoryjne obicie kanapy

- wymienione kierunkowskazy na bardziej pasujące do motocykla

Dla PBC dodatek w postaci kufra widocznego na jednym ze zdjęć (Givi 47L)

CENA 11.200zł

post-6756-0-90482700-1481040753_thumb.jpg

post-6756-0-88030400-1481040758_thumb.jpg

post-6756-0-34827500-1481040781_thumb.jpg

post-6756-0-15908800-1481040784_thumb.jpg

Edytowane przez peres

• 3 weeks later...

Brać bo ładna i zadbana sztuka ;)

• 5 months later...

up. przebieg 30 300km. olej świeżo wymieniony, ponownie valvoline + flitr + zrobione badanie techniczne

No ok a te 25 K zrobione w 12 lat to jak to tłumaczyć? Zazwyczaj takie przebiegi maja moto które oryginalnie przybyły zza granicy. Jakoś w Polsce salonowe to w tym wieku najmniej 50k. A widzę ze od grudnia do dziś obywatel peres zrobił 5k czyli w 6 miesięcy przejechał 1/5 przebiegu z 12 tu lat. Wiem ze stan jest ważniejszy od przebiegu ale krewcmnie zalewa jak widzę ze na rynku wtórnym przebieg zatrzymuje sie na 32k niezależnie od wieku.

wczoraj wymieniałem olej u typka w vfr który w ubiegłym roku zrobił 300 km, dwa lata temu zrobił 700, nasze forum jest trochę za bardzo napięte z kilometrami bo spooro ludzi jeździ w trasy, z moich obserwacji wynika że średni przebieg roczny dla motocykla w pl to 2 tys km

wczoraj wymieniałem olej u typka w vfr który w ubiegłym roku zrobił 300 km, dwa lata temu zrobił 700, nasze forum jest trochę za bardzo napięte z kilometrami bo spooro ludzi jeździ w trasy, z moich obserwacji wynika że średni przebieg roczny dla motocykla w pl to 2 tys km

co znaczy napięte?

a 2 tys  to chyba tygodniowo :p:

z mojego jeżdżenia średnio to jest 12 tys km

i bardzo dobrze ze ludzie patrzą na kilometry i nie dają sie oszukiwać

w dodatku warto pamiętać ze od 2014 roku przeglądy są spisywane w na SKP i tyle, ma być kartka z kilometrami i tyle

p.s. po co mu w ogole zmieniasz olej po 300 i 700 km

koszta  robisz hehe :p:

ilm, jedziesz oglądasz, pytasz - czasem coś fajnego się trafi, ot niespełnione marzenie, ale czasu ni ma i stoi w garażu

jak coś podejrzane olewasz gościa ciepłym moczem

ja np się zastanawiam nad kiblem, szkoda mi tego litra targać po tych korach, ani to jazda ani frajda

nie mówię że moto jest podejrzane tylko że wszystkie moto sprowadzane mają tak że ten licznik jakoś im inaczej bije. jestem w stanie też sobie reke uciąc ze ta yamaszka sprowadzona jest (w przeszłości). to nie dyskfalifikuje moto.  ino jak ktoś idzie do salonu (nieważne czy w polsce czy w niemczech) i kupuje z salonu moto za 50k to nie po to żeby pojeździć min 2 tysiące i sprzedać dalej. najczęsciej robi 20-30 k chyba że wczesniej rozbije i moto stoi aż ktoś je przytuli i zoperuje. spotkałem się z takimi motocyklami rzeczywiście dziwnymi przebiegami - hayabusy z polskiego salonu czy raz x11 autentycznie z przebiegiem 13k (koleś miał ją w salonie w domu przez kilka lat i tylko ją odpalał raz na jakiś czas żeby ucieszyć oko) ale no nie możliwe żeby wszystkie moto z ogłoszeń miały 32 k przejechane niezależnie od wieku.

co nie zmienia faktu że jak cirus mówi brać to można brać w ciemno :-)

Edytowane przez ilm

No kogo to nie denerwuje panie. Z drugiej strony sam sprzedałem B6 z 2000r przebieg 74k wiesz jak ciężko było spylić ?  :zeby: jakby miał 30 to by poszedł w 2 tyg przecie  :o: 

Czekam na czasy, że będą wpierda*** takie kary za kręcenie, że im się znudzi i nie opłaci tego kręcić skurwysy***  :slash:

co nie zmienia faktu że jak cirus mówi brać to można brać w ciemno :-)

niech każdy mechanik udzieli gwarancji  i weźmie za to odpowiedzialność to będzie cacy,

nie piję do Piotrka ale paru "artystów " od panie brać- okazja tez spotkałem,

i fajnie się uczyć za czyjąś kasę..

dla tego wiele choć nie wszystko wyjasnia ASO i kwitki ze SKP i tyle z  gadania

Napiete znaczy sie ze jak 30 tys to krecone bo u nas kazdy robi po 15. Nie w kazdej spolecznosci to tak dziala ze kreci sie duze przebiegi.

Co do gwarancji moge dac ja na moment kiedy przy nim krecilem bo wygladal po prostu zdrowo widzialem wiele fz6 i ten byl w tej lepszej lidze takze jak nic sie nie zmieniło to mozna spokojnie jechac ogladac.

Bytian mialem fz6 ori 30 tys wiesz jak ciezko bylo spylic? Bo nikt nie wierzyl w przebieg ;)

A wymiana co 300 km? Niektorzy czytaja ksiazki serwisowe i sie stosuja czyli wymiana co rok, mam zabronić? :D

Edytowane przez Cirus

A wymiana co 300 km? Niektorzy czytaja ksiazki serwisowe i sie stosuja czyli wymiana co rok, mam zabronić? :D

ja tylko prowokuję dyskusje :D

dwa każdy umie liczyć ;)

p.s. fajna stopka :p:

Stopka incognito :D

3 koty przy moto i jeszcze się nie sprzedało? Ładna maszyna.

Bi z tym przebiegiem jest tak. Gdzieś panuje obiegowa opinia, ze max 100000 i silnik kaput. Ja nie mam zdania na ten temat.

Bytian mialem fz6 ori 30 tys wiesz jak ciezko bylo spylic? Bo nikt nie wierzyl w przebieg ;)

Pojadę w jeszcze jedną trasę jakie robię tym motocyklem, dokręcę do 35 tysięcy może będzie łatwiej sprzedać.

hehehe, no ja będę musiał pokombinować chyba coś z wiertarką - 14k :o

nie wiem jak zmienić zdjęcia na dokładniejsze, więc wklejam link z ogłoszenia na olx, gdzie jest więcej zdjęć. dodatkowo zaktualizowana cena

https://www.olx.pl/oferta/yamaha-fz6-black-edition-2005-CID5-IDiwJuD.html

Edytowane przez peres

• 1 month later...

Aktualne tylko cena wzrosla :D

sezon się kończy to cena spada :P

Może Cirus stwierdził, że po tylu wypadkach trochę się przerzedziła lista ofert, więc czemu nie podbić... :zeby:

Peres mi powiedzial ze nie bedzie aktualizował bo jeszcze sprzeda :D

Aktualne.

Zmiany:

Nowe akcesoryjne czarne długie klamki

Nowy napęd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.