Skocz do zawartości

Bandit 1250 - Zamosc

Kamilliverpool
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc ekipa, zaczynam rozgladac sie za nastepca dla swojego B6, bo juz rok po rozstaniu i jakos tak smutno... W garazu dama Jawa potrzebuje towarzystwa.

Na poczatek znalazlem taki egzemplarz, widac ze dlubany, ale moze ktos z Lubelakow ogladal przypadkiem? Nie jestem przekonany do motocykli z UK, trzeba by bylo na pewno zwrocic uwage na rdze...

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6636083947

Ogolnie to straszna bieda z tymi motocyklami, albo ja szukac nie pofrafie. A moze za bardzo wymagajacy jestem?

Chcialbym cos na wtrysku, najchetniej z absem do 15k, oczywiscie z silniczkiem 'na wierzchu' powyzej litra. A wyszukiwarka same Bandity pokazuje, no ewentualnie xjr wchodi w gre, sledze temat w innym dziale, moze cos sie trafi I dla Piotrka i dla mnie :)

Edytowane przez Kamilliverpool

Tylnia tarcza jakby dojechana,kierownica z enduro zapozyczona, i dziwnie troche wyglada kolektor z prawej strony warto to sprawdzic w razie czego.

Mogę podjechać i obejrzeć, jak by co to PRIW.albo tel.

Też będę w Zamościu we wtorek. Ale już adi się zadeklarował.jak coś to dzwoń

Dzieki Adi, bede sie odzywal jakby co. Dzwonilem sie dowiedziec co nieco, i tak: koles siedzi ogolnie w UK, podobno sprowadzil go na hadel od pierwszego wlasciciela i jak powiedzial ,,troche go podczyscil i wystawil''. Podobno wszytkie elemanty w oryginalnym lakierze,pomalowal tylko felgi bo ,,byly takie szarawe". Ma byc w PL miedzy swietami a nowym rokiem, teraz jest za granica, po swietach I ja bede w domu to moze i bym sie przejechal obejrzec, tylko fajnie by bylo jakby ktos z chlodna glowa obok mnie stal i studzil moj zapal, bo sami wiecie jak to jest jak sie napali na jakies moto przy ogladaniu. Trzeba sie tego wystrzegac I na spokojnie do tematu podejsc ;)

No to dawaj go na widelec ;) nowe bandity nie rdzewieja tak jak stare takze mozliwe ze do odratowania, tylko dzwon tak z tygodniowym wyprzedzeniem ;)

Edytowane przez Cirus
  • Upvote 1

teraz patrzę na kompie - kolektory niekoniecznie , ale brak oryginalnych lusterek - ale post wyżej odezwał Ci się dobry fachowiec więc reszta pewno niepotrzebna :D

No, no. Cirus w temacie oblatany jak nikt inny ;)

Aktualnie to jade do Francji jeszcze, za chwile wyjezdzam z PL i bede mial problem z dostepem do neta, takze do piatku raczej nie bede tu zagladal. Z tym wyprzedzeniem tygodniowym to moze byc roznie, bo ja sam nie wiem jak bede w trase jechal ze wzgledu na okres swiateczny, a i tamten koles pewnie z Anglii tylko na swieta zjezdza, ale moze cos dogramy ;)

Spoko w razie czego u mnie jeszcze stoi ladny olejaczek :)

i zegary nie do końca sprawne :)

kolektor drugi od pobocza chyba nie do końca jest ok

ja cię ale olej czarny w silniku  :zdziwiony:

Edytowane przez Miko

Olej czorny jak błoto, a przy tym nalane na full.

Na moje,

Ktoś widzi ABS?

Przedni błotnik z nowszego modelu.

Brak śrub w podnóżkach,

Lewy Set tył dziwna śruba, kto wie czy nie spawany.

Dziwnie prowadzone przewody hamulcowe (ja mam jeden który idzie chyba do prawego zacisku i z niego wychodzi do lewego (mocowanie przewodu własnie na błotniku).

Chłodnica krzywa,

Sety kierowcy zrobiły zdecydowanie więcej km niż 30tyś.

Zauważył ktoś że silnik ma obroty a nie działa elektroniczny zegar

Dodając że otoczenie kierownicy kompletnie nie ma nic z oryginału poza manetkami.

Można się też łudzić że tłumik zmienił bo mu się taki podobał.

To ulep jak... dla mnie szkoda drogi

Ja mam anglika 4 lata i działa :)

Edytowane przez Neonkin
  • Upvote 1

Mnie by razilo jak by za 13 stal motocykl seryjny w ori lakierze z tego rocznika.

• Downvote 1

Dajcie sobie z nim spokój bo się porozkręca w trakcie jazdy :D

Neonkin pozamiatal :D

Ogolnie powiem tak: nie zalezy mi na 100% oryginalnosci, akcsoryjna kiera czy tlumik nie wadza. Z licznikiem faktycznke dzisna sprawa, olej tez na pewno odstrasza, chyba ze to kwestia oswietlenia/cienia. Cena mnie tez zastanawia, ale pomyslalem ze moze faktycznie cos wartego uwagi, skoro koles sie zarzekal ze nic nie klejone i w ori lakierze...