Skocz do zawartości

Stelaż + Kufer - Suzuki Bandit 600N Z 97 R

Gość Artefakt
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,

poszukuje stelażu i kufra do swojego Bandziora. Mogę kupić w komplecie lub pojedynczo. 

Model i rodzaj do przegadania :)

Pozdr

powodzenia! ja szukalem 2lata. i nie kupilem.

ktoś miał niedawno tutaj kufer i stelaż, ale nie pamiętam kto i chyba już poszło. Ja szukałem i w konsekwencji zrobiłem sobie sam :) 

z nim jest problem, bo robi swojemu. pytałem go jakiś czas temu czy zrobi np. stelaz na 3 do 1gen tak żeby płyta do givi pasowała (na top) - powiedział ze nie. ze on robi po swojemu. i pewnie poprosi zebys do niego pojechał bo moze masz cos krzywo itd...

Edytowane przez Walle

ktoś miał niedawno tutaj kufer i stelaż, ale nie pamiętam kto i chyba już poszło. Ja szukałem i w konsekwencji zrobiłem sobie sam :)

Widziałem ostatnio na forum ale szybko poszło ;) widać, że poszukiwany towar ;)

Troszkę poszperać :

• SUZUKI GSF 600 Bandit '95-'99 stelaż
  • SUZUKI GFS 600 Bandit '00-'04 stelaż

http://www.motostel.pl/oferta.html

Spróbuj a kufer sobie ogarniesz pózniej.

Dzięki za namiary, jak tak krucho będzie to nie widzę innej drogi trza będzie zamówić ;)

Ja skorzystałem z rady kwinto59 , szybki telefon do Roberta z MOTOSTEL. Wypytał o rocznik i model i po dwóch tygodniach stelaże w domu. Montaż to dziecinada, jedynie dwie śruby były ciut za krótkie ale bez problemu znalazłem identyczne trochę dłuższe.

W standardzie nie robi uchwytów monokey na boczne kufry, jeśli z góry wiesz, że takie kufry będą, powiedz mu odrazy. jakieś 20 czy 25 za stronę wziął za to. 

Bardzo dobrze wykonane i nawet nie widać ze nieoryginalne. Polecam.

Kuferki kupiłem na MOTOBAGAŻ, i tu też radze zadzwonić i zamówić telefonicznie bo można urwać sporo z ceny....

Pozdrawiam

Do swojego Bandita szukałem stelaża pod kufer centralny dość długo, bo od lata 2015 do wiosny 2016. Trafiłem na dedykowany do mojego rocznika na alle..., kosztował bodajże 170 zł z wysyłką. Jestem zadowolony z zakupu. Towaru miał sprzedawca 5 sztuk, sprzedał w 3-4 dni. Także chodliwe, może wykonanie u kogoś będzie pewniejszym rozwiązaniem. Powodzenia

Mam cały komplet od niego,do mojej generacji dokupiłem tylko mocowanie boczny kufrów(noski i zaczep)                                                                                                    http://moto-center.pl/plyty-adaptacyjne/18382-zestaw-adapterow-sw-moteh-stelazy-bocznych-do-mocowania-kufrow-givi-kappa.html   lub                                          http://motocenter.pl/plyty-adaptacyjne/1111-zestaw-montazowy-do-mocowania-kufrow-bocznych-givi-e28-34-38-sw.html

Wszystko pasuje ,malowane proszkowo cóż dodać - mogę tylko polecać i zachwalać ,gmole również .

ma gdzieś kufer ze stelażem który został po brzydalu Wallego. z tym że tam kufer jest na stałe przykręcony :D oddam za 150zł. jak będę miał chwile to cyknę fotki chyba że Walle coś ma :)

ma gdzieś kufer ze stelażem który został po brzydalu Wallego. z tym że tam kufer jest na stałe przykręcony :D oddam za 150zł. jak będę miał chwile to cyknę fotki chyba że Walle coś ma :)

To podeślij fotkę, zobaczę co tam masz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.