Skocz do zawartości

Widzial Ktos Takue Cudo?

Maryusz
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze, że wszyscy Wy jezdzicie samymi bezwypadkowymi, nie katowanymi przez poprzedniego właściciela, z nie kręconym przebiegiem, w pełnym oryginale maszynami. Mania oryginalnych ciężarów i innych bzdur w ocenach motocykli mnie rozpierdala;-)

Przez parę lat na forum nauczyłem się trochę tolerancji i delikatnego sposobu wyrażania moich radykalnych opinii (kto zapyta wprost, usłyszy szczerą odpowiedź, jak sp Chlebek, za co mam żal do siebie), ale jak czasem Was czytam, mam ochotę powiedzieć, że większość ma bandita bo to przypadek, bo tani w zakupie i utrzymaniu, wiekszosc jeździ pół banditami bo przecież 600 to nie bandit, część jeździ wodniakani czyli jak nie olej to syf choć nowoczesny i bezawaryjny. Podsumowując, chuj komu do tego czym kto jeździ, jego pieniądze, jego sprawa, a o gustach się nie dyskutuje, czy to motocykle czy kobiety.

dobrze ujęte! dlatego jeżdżę Kawasaki :)

Krynio jesteś dla mnie forumowiczem idealnym...., dlaczego? 

1.nie pierdoli o głupotach a jak coś napisze to połowa forum pokiwa głowami i powie że ze dobrze prawi

2.przyjedzie na zlot i spowoduje że Kawasaki nie musi męczyć wałków, bo nawet jakby męczył to i tak nie ma szans... :P

może kiedyś tez tak będę sam siebie odbierał.... ale ale wtedy musiałbym kupić Suzuki....  niestety następny też będzie Kawasaki... :P

ps. nie zapominajmy o Havanie :)

Edytowane przez lelon

lelon, ja wiem, że jestem na forum freakiem o dość mocno ograniczonych i radykalnych poglądach. do tej j pory uczę się hamować i nie pisać wszystkiego co myślę, bo po co sobie robić wrogów? pozdrawiam kolegę od zeta 1000 poznanego na zlocie i Krzysztofa, który dawał mi ostrzeżenia za obrażanie ludzi jak pisałem, że 600 to pól bandita a nie bandit. ludzie i tak nie zrozumieją o co mi chodzi pytając: a dlaczego i po co? kogo wartościowego miałem poznać na forum, poznałem. mam znajomych na których mogę liczyć, którzy mnie akceptują, są telefony, są fejsy. zabawne jest to, że coraz częściej myślę o usunięciu konta, bo forum mnie irytuje. chyba pora na zmianę pokoleń.

edit.

Havana, kocham zwyrola jak brata. jakbym miał seryjny silnik, mściłbym jak On. niestety, jakbym zajebał kolejny silnik, który jest wart tyle, co niejeden B12, zapłakałbym się. BTW Havana za rok też już nie będzie orał, ale nic więcej nie powiem :D

Edytowane przez krynio

Rozwin ta irytacje? Kryniu.

. zabawne jest to, że coraz częściej myślę o usunięciu konta, bo forum mnie irytuje. chyba pora na zmianę pokoleń.

weź nie pierdol....    za bardzo przesiąkłeś tym forum, żeby usuwać konto :)  Ty tu kolego zostajesz....

Marian: najczęściej przeglądam kupię/sprzedam/zamienię. jak już piszę coś, to wklejam linki to chujowych kawałków gdy piję. nie interesują mnie nowe osoby,co się dzieje dookoła. mam moda w technicznych, nie chce mi się tematów przenosić/łączyć, w dupie to mam. jak z kimś gadam o przeróbkach, to jak z Karolem83 przez telefon, bo tak szybciej, łatwiej, bez forum. poprosiłem też o usunięcie tematu o Brzydalu, bo nie mam ochoty już na chwalenie się, kto mnie zna, ten wie, że mam takie coś, pozostali nie muszą. nie interesuje mnie szkolenie techniki jazdy, podróżowanie, jebane deflektory, grzane manetki i kufry podświetlane jak choinka. Nie mam funnu z jazdy na co dzień. Wolę auto. Chcę zapierdalać, na prostej, czuć to przyspieszenie, na lotniskach, gdzie jest bezpieczniej jak na ulicy. Gdy wracam z przejażdżki, upocony jak świnia, ręce się trzęsą, wiem, że bandit chciał mnie zabić, ale mu się nie udało, jestem szczęśliwy w chuj, wtedy mam ochotę znowu wyjechać w nocy na autobahna i pobawić się miedzy autami, jadąc dużo za dużo. Jak kiedyś złoję dupę na 1/4 seryjnej hayce albo litrowi z pizdą w stroju za 10k pln na pokładzie, będzie dla mnie to lepsza nagroda aniżeli podróż z kuframi po Alpach. No i powiedz, z takim podejściem, o czym tu pisać na forum? Mam przytakiwać preclom i spuszczać się nad ich moto? Nie dziękuję.

Edytowane przez krynio
  • Upvote 2

ale się temat rozwinął... a myślałem że taki  jest.....  bez potencjału :) 

ok, nie piję już kolejnego drina i zamykam pysk zanim wywołam kolejną gównoburzę :takaemotka:

Edytowane przez krynio

I takich ludzi nam trzeba :*

Cisze sie ze spalismy razem!!!!!

Cisze sie ze spalismy razem!!!!!

Źle to wygląda xD

.

.

.

.

Chciałem tylko rozładować atmosfere JBC

Edytowane przez elspasoo

Co post to coraz ciekawiej :D

Kurde, to ja się nie wychylam, że ja razem z Marianem spałem z Kryniem, bo jeszcze afera będzie :ph34r: 

Krynio, jak nie wiesz, o czym pisać, to pisz o karpiach :D 

Smutno by mi tu było bez Ciebie :cry: 

Więc nie pisz, głuptasku, bzdur i chodź się całować :calus: 

Dobrze, że wszyscy Wy jezdzicie samymi bezwypadkowymi, nie katowanymi przez poprzedniego właściciela, z nie kręconym przebiegiem, w pełnym oryginale maszynami. 

No ja takim właśnie jeździłem :p: 

Teraz mam używane Kawasaki :lol: 

I Hondę :wub: 

Tak sie kiedys pbc bawilo,

Jedni kupy nagrywali inni biegali boso po sniegu a Krynio zawsze wymiotowal na meble...

oooo jakaś afera??? mam czytać powyższe posty??? warto?? ;-)

Marian. Nieprawda, wstałem i poszedłem kulturalnie do toalety gadać z Neptunem, a potem na dwór do dalej pijacych na śniegu. Kto nagrywał kupy? Ja tylko nagrałem na Kruka go pro jak robię smiglo w toalecie, i chyba wyszly zdjęcia bo kamerki nie umiałem obsługiwać...

Edytowane przez krynio

A to Kryniu przepraszam..

Starzeje sie ;)

o i w zasadzie juz mialem nie zagladac w tym roku na forum ,ale jak zobaczylem ze krynio sie wypowiada i to jeszcze nie na temat to od razu sie zaciekawilem :)

nawet jak odejdziesz  i  tak cie znajdziemy stary zboku :)

trochę krynia rozumiem z tym odchodzeniem. forum idzie w jakąś dziwną stronę. raz że nie ma nas zbyt wiele a dwa że nowi przychodzą po "coś" nic nie dając od siebie

może czas pomyśleć nad radykalną zmianą forum,nad czymś czym przyciągniemy nowych interesujących ludzi i zatrzymamy starych jeszcze bardziej ciekawych

i ooo :zdziwiony:

Co wy z ta" dziwna strona"?

Rafix panta rhei i wszystko jest zmienne,

kto ma ochote zostaje kto nie to idzie swoja droga...

Suzuki za jakis czas znowu wypusci kolejna generacje i bedzie znowu ferment ...

Krynio juz niedlugo sezon sie zacznie....to zawsze pomaga... ;)

a już mnie korciło żeby coś na temat tych reflektorów napisać :D

a tu proszę krynio i jego egzystencjalny niepokój o dobro tego świata :P

więcej dystansu stary, ja też bym wypierdolił gdzieś na wyspę (najlepiej Man), no ale niestety trzeba się użerać

czy się forum zmienia, nie wiem, może za krótko jestem, może jestem nietrzeźwy ... dopóki jesteście tu, wariaty, jest git - zawsze można popierdolić po próżnicy :D

jedyne czego żałuję i wpisuję w kanwę noworocznych postanowień, to częstsze spotykanie się z Wami, bo sami Wiecie jak jest, tyra rodzina, gdzie tu czas znaleźć dla siebie nawet :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.