Skocz do zawartości

Czy To Ktoś Z Forum Albo Czy Ktoś Zna Ten Sprzęt?

MadziaK
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Motocykl naszego forumowicza Ciapka.

Wisi w dziale sprzedam

https://polishbanditcrew.pl/topic/26370-suzuki-bandit-20062007-blue-650-olejak-n/

Poznałem Ciapka na ostatnim Moto Cudzie w Radzyminie ale o moto niestety nic nie mogę powiedzieć...

Edytowane przez ar1tur

Cirus oglądał to moto, więc poprośmy, niech wystawi ocenę od strony technicznej ;)

Ciekawi mnie dlaczego rozrząd jest do zrobienia przy przebiegu 29tyś? 

Może dlatego, że łańcuszek rozrządu się już wyciągnął?

Tak tylko gdybam ;) 

Może dlatego, że łańcuszek rozrządu się już wyciągnął?

Tak tylko gdybam ;)

2007 do czerwca 2011 zrobił przebiegu 7500km - a to by wyjaśniało wyciągnięcie

jak moto stoi to część łańcucha ciągle wisi między zębatkami i ona się naciąga (a jak jeździ to ta część wisząca jest zawsze w innym miejscu)

ale przynajmniej sprawa uczciwie podana - podejrzewam że tamten okres przed sprowadzeniem to kolejny układ z cofniętym przebiegiem

Byłem oglądałem i widzę że kolega wział sobie do serca moje rady bo wszystko z grubsza opisane w aukcji i widać ze nie wali w uja. ( poza tym spoko gościu nie żaden handlarz)

Do momentu jak nie zrobiłem oględzin to sam w sumie nie wiedział co ma bo cena na początku była sporo wyższa.

Do tego co opisane dodał bym ze dwie rysy na zadupku i przedniej owiewce i prawdopodobnie lekko strzeloną którąś lage no i rozrzad to kwestia przebiegu, niestety nie jest oryginalny bardziej bym obstawiał 60-70 tys

Jak za te pieniądze spokojnie jest do zrobienia na lalke

Syku za teorie z rozrządem dam nobla i przekaże przy najbliższej okazji :D

Edytowane przez Cirus

Ja wiem ,że Sylwek epokowego odkrycia dokonał,ale żeby tak od razu milion koron szwedzkich dawać.

Toż to będzie jakieś 0,5 mln pln !!!!!!!!

Cirus Ty się 2 razy zastanów ,bo za taką kasę to można się wybrać na motocyklową wyprawę dookoła świata

i to nie jedną !!!! :zeby:

Byłem oglądałem i widzę że kolega wział sobie do serca moje rady bo wszystko z grubsza opisane w aukcji i widać ze nie wali w uja. ( poza tym spoko gościu nie żaden handlarz)

Do momentu jak nie zrobiłem oględzin to sam w sumie nie wiedział co ma bo cena na początku była sporo wyższa.

Do tego co opisane dodał bym ze dwie rysy na zadupku i przedniej owiewce i prawdopodobnie lekko strzeloną którąś lage no i rozrzad to kwestia przebiegu, niestety nie jest oryginalny bardziej bym obstawiał 60-70 tys

Jak za te pieniądze spokojnie jest do zrobienia na lalke

Kurde...podstawiłbym Ci mojego do oceny

Ale sie off zrobil...

Dziękuję wszystkim za zaangażowanie. Opinie na temat moto zostały przekazane zainteresowanemu i z tego co wiem chce się wybrać obejrzeć :)

Kurde...podstawiłbym Ci mojego do oceny

Ale sie off zrobil...

kufa to moj by wyszło, ze naprawdę z przystanku wyklepany;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.