Skocz do zawartości

Stelaż Pod Kufer Centralny

PlemNick
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię stelaż pod kufer centralny do dziora 600 z 2004r oraz zawleczkę blokującą bolec w zacisku hamulcowym z przodu

a stelaż  z rurki :P czasem na olx można coś upolować, albo zamówić coś jakbyś chciał od razu sobie zrobić boczne i centralkę :)

Rolo to musi być specjalny drut hartowany a nie zwykły ;) 

darekb1 wolę kupić fabryczny niż kombinować przy tego typu rzeczach ;) a na komplet mnie nie stać :D

A ja się przyczepię, ale chyba nie ten dział ;)

Cześć,

Zrobiłem ostatnio do swojego Bandziorro 1200 z 2005. Podejrzewam że może podpasować ten sam. Mój stelaż zrobiony jest z blachy grubości 4mm szerokość w najcieńszym miejscu 20mm. Jak byś coś takiego chciał to mogę Ci zrobić. Co do wytrzymałości to z 50 kg. by wytrzymał- naprawdę solidna konstrukcja szybciej by śruby się pogieły niż stelażowi coś stało. Materiał to nierdzewka szczotkowana. Jak co to dawaj na Priw.

post-11982-0-42715600-1484569008_thumb.jpg

Rolo to musi być specjalny drut hartowany a nie zwykły ;)

Gdyby ten bolec który tam jest był tylko wsadzany tak jak to ma miejsce w tylnym zacisku,to się  z Tobą zgodzę. Przedni jest wkręcany,więc nie działają na tą zawleczkę żadne siły,jeżeli jednak zdarzyło by się poluzowanie tego bolca,to i tak przy samoistnym wykręcaniu nie ma takiej siły by zerwać nawet zwykły drucik. Jak masz obawy to można jeszcze zastosować zwykła zawleczkę miniaturową dostępną praktycznie w każdym metalowym sklepie :usmiech: 

Cześć,

Zrobiłem ostatnio do swojego Bandziorro 1200 z 2005. Podejrzewam że może podpasować ten sam. Mój stelaż zrobiony jest z blachy grubości 4mm szerokość w najcieńszym miejscu 20mm. Jak byś coś takiego chciał to mogę Ci zrobić. Co do wytrzymałości to z 50 kg. by wytrzymał- naprawdę solidna konstrukcja szybciej by śruby się pogieły niż stelażowi coś stało. Materiał to nierdzewka szczotkowana. Jak co to dawaj na Priw.

Jacobe, ty masz Bandita II generacji a Rolo ma pierwszą generację. Jest całkiem inne mocowanie tego stelaża i na pewno nie będzie pasowało. Zobaczcie na uchwyty pasażera - są inne w tych motocyklach.

Ale to plemnick chce kupić stelaż heh :D on ma moto z 2004 wiec 2 gen. tyle że On ma 600 a ja 1200.

Bolec razem z zawleczka do kupienia w intercars

Bolec razem z zawleczka do kupienia w intercars

W takim razie podjadę i zapytam :) dzięki za info

rolo, ja właśnie próbowałem wykręcić i sie zawleczka ukręciła

W takim razie podjadę i zapytam :) dzięki za info

rolo, ja właśnie próbowałem wykręcić i sie zawleczka ukręciła

Agrafkę załóż :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.