Skocz do zawartości

Kupię Bandita 1250 S

Gość reloop25
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Rozpoczynam poczukiwania nowego moto :) Doświadzenie 4 lata, pierwsze dwa na Yamaha XJ600 S, następnie przez dwa lata Bandit (Dzior) 1200N 2006 rok - wersja ze starym olejakiem w nowej obudowie :)

Później było rozstanie z moto... Ale idea powróciła, bo życie bez moto przykre jest...

Chciałbym sprzęt zadbany, bo sam będę o niego mocno dbał. Chciałbym, żeby miał kufer centralny, gmole również mile widziane.

Zależy mi na moto, które nie było ostro katowane, stawiane na gumę itd.

Gdyby ktoś takiego sprzęta posiadał i chciałby się z nim rozstać i oddać w bardzo dobre ręce - proszę o informacje.

Cena 8-15k, myślę, że jest rozsądna. Ewentualnie Bandit 1200S z 2006 roku (ze starym silnikiem) lub FZS 1000/FZ1S.

Dzięki

Edytowane przez reloop25

Myślę że będzie ciężko za taką kasę wyrwać zadbany egzemplarz

W tamtym roku za 15 to byś coś znalazł, ale w tym ceny poszły średnio o 2tyś w górę.

W Twoim dolnym przedziale cenowym to wodniaka chyba nie znajdziesz ,a na pewno w dobrym stanie !!!

A o wyższości bandita nad fazerem niedawno właśnie było na forum.Poszukaj !!! (temat;bandit czy fazer)

Edytowane przez mariuszn2

W dolnym przedziale absolutnie nie szukam wodniaka. Należę do osób, które w "okazje cenowe" nie wierzą. Dolny przedział przeznaczony jest dla Bandita 1200, ze starym silnikiem, może trafi się w naprawdę dobrym stanie i będzie wart rozważenia, lub najlepiej wersja przejściowa, taką jak miałem z 2006 roku.

Cierpliwość :) to najlepsza rada jaką mogę Ci dać :)

Swojego na full wypasie kupiłem w tamtym roku za 16300, rok 2007 woda bez abs

Tak cierpliwość to podstawa i ceny niekoniecznie zimą są mniejsze, często właśnie jak ktoś zmienia moto to na wiosnę musi puścić taniej. Masz przykład naszego kolegi z forum jak zaczyna pomału pękać i zjeżdżać z ceną

Kupowałem w ub roku. Od wiosny do jesieni szukałem bo bez ciśnienia. Najniższe ceny wiosną i jesienią. W tej kasie można kupić dobrego 1250 S nawet z ABS. Powodzenia

Napisano z telefona

Ze czego nie mozna kupic do 15 k? :D

W Twoim dolnym przedziale cenowym to wodniaka chyba nie znajdziesz ,a na pewno w dobrym stanie !!!

A o wyższości bandita nad fazerem niedawno właśnie było na forum.Poszukaj !!! (temat;bandit czy fazer)

Potwierdzam bo miałem FZ1 i przesiadłem się na B 12,5 jedynie czego mi brak to hamulców F-zety.

Taka ładna była :adios:

https://polishbanditcrew.pl/uploads/gallery/album_1845/gallery_9903_1845_46111.jpg

Do potwierdzenia bo wydaje mi się że olejaki były do 2006, za słaba jakość zdjęć żeby powiedzieć coś więcej

Do potwierdzenia bo wydaje mi się że olejaki były do 2006, za słaba jakość zdjęć żeby powiedzieć coś więcej

Co Ci się ma wydawać jak sam pomagałeś w zakupie ostatniego olejaka. Powyżej to może być sprowadzony bo tam często data pierwszej rejestracji to w dowodzie rok produkcji, sam tak miałem że moto 2000 a  w szwajcarskim papierze 2002.

Ps. Zaległego plusa dałem Ci wreszcie w temacie o kupnie mojego konia bo jakoś nigdzie nie mogłem. :szampan:

Edytowane przez ar1tur

:drunk:

Trzeba go jeszcze tylko oblać jak statki w porcie :)

Oby służył :)

• 2 months later...

Panowie, może ma ktoś jakiegoś sprzęta do polecenia?

Jest jedno według mnie ciekawe ogłoszenie w dziale sprzedam - https://polishbanditcrew.pl/topic/29611-bandit-1200s/ Bandit kolegi fidos. Ktoś coś wie na temat moto - mam do przejechania pół Polski i chciałbym na kołach wrócić.. Dzięki

Sorki ale mi się zwyczajnie zrobiło żal mojego bandita. Chyba już u mnie dożywotnio zostanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.