Skocz do zawartości

Koledzy Czy Ktoś Widział? Ktoś Coś Wie? B1250 Lubuskie

Destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Ze zdjęć nic nie widać. Nie masz daleko, to w czym problem, B12,5 jak na obecne realia to dobra cena, jedź i zobacz, czy nie mina. Dobre moto w tej cenie szybko znika. Te boczne kufry ze stelażem mógł bym odkupić jeśli są ładne. :D

Edytowane przez elspasoo

jak pokazują ostanie doświadczenia na forum ocena ze zdjęć nie zawsze jest trafna, choć pozwala wyeliminować totalne trupy już na wstępie

poproś sprzedawce o lepsze zdjęcia, bo z tych to mało co widać, jak mu zależy na sprzedaży to wyśle a jak nie to tak jak wyżej, podjedź i zdaj relacje

ogólnie mam awersje do robienia zdjęć tuż po myciu motocykla jak jeszcze jest mokre :)

Edytowane przez lelon

Motocykl był wystawiony rok temu na sprzedaż za identyczną gotówkę, dokładnie nie pamiętam ale są 2 opcje ! 

Opcja 1

Byłem oglądałem i była mina 

Opcja 2

Umawiałem się na oględziny a każdemu mówiłem przed przyjazdem cyt. Miałem  już wodniaka i znam się na tym modelu, zazwyczaj po takiej rozmowie połowa osób wywalała kawę na ławę  

Pojechać i ostrożnie podejść do sprawy, w rozmowie telefonicznej  poinformować że oczekujesz stanu taki jak podany, warto zabrać mechanika.

Jeżeli to kogoś z forum to bardzo przepraszam :)  

Motocykl był wystawiony rok temu na sprzedaż za identyczną gotówkę, dokładnie nie pamiętam ale są 2 opcje ! 

Opcja 1

Opcja 2

Umawiałem się na oględziny a każdemu mówiłem przed przyjazdem cyt. Miałem  już wodniaka i znam się na tym modelu, zazwyczaj po takiej rozmowie połowa osób wywalała kawę na ławę  

Pojechać i ostrożnie podejść do sprawy, w rozmowie telefonicznej  poinformować że oczekujesz stanu taki jak podany, warto zabrać mechanika.

Jeśli byłaby to maszyna kogoś z forum to pewnie byśmy widzieli ją w dziale sprzedam.

No chyba że taki ulep że forumowicz wstydził się tu wciskać komuś maszynę...

A jeśli tak to Jastrząbku nie ma co przepraszać!  :lol-1:

Tak są robione zdjęcia, aby nic na nich nie zobaczyć. Jak ktoś nie ma nic do ukrycia, to eksponuje szczegóły. A tutaj wręcz przeciwnie.

Poproś o szczegółowe zdjęcia detali które chcesz obejrzeć. Jak gościu będzie coś kręcił, albo się opierał to odpuść od razu, szkoda twojego czasu i paliwa.

Tak są robione zdjęcia, aby nic na nich nie zobaczyć. Jak ktoś nie ma nic do ukrycia, to eksponuje szczegóły. A tutaj wręcz przeciwnie.

Poproś o szczegółowe zdjęcia detali które chcesz obejrzeć. Jak gościu będzie coś kręcił, albo się opierał to odpuść od razu, szkoda twojego czasu i paliwa.

o to to to jak ktoś chce sprzedac to zrobi 30 zdjęć i Ci wyśle, a jak mu się nie chce... albo zarobiony.... to trudno....  

Dodatkowe zdjęcia mam jednak nie wiem jeszcze jak je dodać (może ktoś podpowie), ogólnie malowany i to mało profesjonalnie bo odchodzi farba, porysowany, klamka złamana, owiewka popękana..

Dodatkowe zdjęcia mam jednak nie wiem jeszcze jak je dodać (może ktoś podpowie), ogólnie malowany i to mało profesjonalnie bo odchodzi farba, porysowany, klamka złamana, owiewka popękana..

albo zewnętrzny hosting i linki

albo https://polishbanditcrew.pl/topic/24439-jak-u%C5%BCywa%C4%87-forumowego-ihosta/

pomimo tego co już wiesz dalej jesteś zainteresowany? pokaz te zdjecia, nasi specjalisci ocenią i pewnie moto trafi do tematu - uwaga mina :P

to ciulowe malowanie to już mozna podejrzewać na podstawie zdjęcia czachy z szybą, albo można pomyśleć że to zaciek wodny i refleks świetlny

Edytowane przez lelon

Przynajmniej oszczedzisz sobie niepotrzebnych nerwow... roznica w zdjecoach zaskakujaca... nie wiem na co liczy, ze ktos przyjedzie i kupi zeby nie wracac na pusto?

ja pierd..... jak nie woda i słaba jakość to kurz i robole.... masakra.....  jak można komuś wysłać takie zdjęcia? 

Daruj sobie ten motocykl. Leżał na każdej stronie, opony to jakaś porażka a właścicielowi nawet nie chciało się go umyć na zime. Jak na mycie nie miał czasu to co tu dopiero myśleć o serwisie i jakim kolwiek dbaniu.

Też mnie to ciekawi, na zdjęciach z aukcji jasno i ładnie, tutaj chyba żeby zniechęcić, ciemno i jedno wielkie znoranie ale takie oto właśnie zdjęcia dostałem

Też mnie to ciekawi, na zdjęciach z aukcji jasno i ładnie, tutaj chyba żeby zniechęcić, ciemno i jedno wielkie znoranie ale takie oto właśnie zdjęcia dostałem

no chyba oto mu chodziło, jak zacząłeś się dopytywać o dokładne zdjęcia to pewnie się bał że przyjedziesz i będzie dym :) a tak to może znajdzie kogoś innego, kto przyjedzie i bedzie go bajerował :)

wrzuć linka tego tematu do tematu "uwaga mina" może silnik chodzi jak bajka i reszta jest OK, ale lepiej żeby potencjalny kupiec zobaczył te zdjęcia przed wyjazdem :)

Edytowane przez lelon

Jasna sprawa, nikt chyba nie chciałby się tak zdziwić ;) szukamy dalej..

Po taki motor mozna jechac jezeli jest cena mocno atrakcyjna, i wszystko jest wyraznie w aucji opisane i pokazane zdjecia. Wtedy jadac wiesz czego sie spodziewac. A tutaj te kufry chyba mialy zadanoe odwrocic uwage od tego pieknego dekla...

Dokładnie, na zdjęciach wszystko pięknie a wychodzi zupełnie inaczej, nie poprosić o więcej zdjęć, nie pogadasz i myslisz że trafiłeś a tu kolejne rozczarowanie, ciekaw jestem czy to kogoś z forum i czy ten ktoś śledzi "swój" temat..jeśli jest to może sam wyciągnie wnioski

Przypomniałem sobie to była opcja 2 

Opcja 1

Opcja 2

Ale bym się wkur. na twoim miejscu jeżeli by doszło do oględzin na żywo, gdyby to na mnie trafiło opierdol na miejscu murowany. 

Tak to jest panowie z tym rynkiem motocykli okazja niestety rzadko istnieje trzeba uważać 

Przypomniałem sobie to była opcja 2 

Ale bym się wkur. na twoim miejscu jeżeli by doszło do oględzin na żywo, gdyby to na mnie trafiło opierdol na miejscu murowany. 

Tak to jest panowie z tym rynkiem motocykli okazja niestety rzadko istnieje trzeba uważać

Sprzedający napisał ze i tak go sprzeda, czy mi czy komu innemu jemu bez różnicy... :)

Sprzedac sprzeda, przyjedzie handlarz da mu 9 tys popieści kosmetycznie za parę monet, cofnie licznik do 20 tys i wystawi jako stan salonowy :D 

No ale gdybyś kupił to masaż pewnie byłby gratis... :zeby:

Dawno opony w takim stanie na tyle nie widziałem :D Przecież on tym jeździł i tak w d*pie miał...

Motocykl na wejściu ma do zrobienia: wymiana klamki sprzegla, nowe opony, nowy naped, do zrobienia zawory, do spasowania owiewki bo sa chujowo zlozone po dzwonie. Oprócz tego brakuje śrub w stelarzu czachy, rysa duza na ramie pod zbiornikem paliwa prawa strona, chujowo naspawany ogranicznik skrętu po prawej stronie, nieszczelnosc na dolocie wydechowym, porysowany dekiel alternatora. Więcej grzechów nie pamiętam

• Upvote 1

A no i z dużym prawdopodobieństwe stwierdzam że wymieniane byly tarcze z przodu. No i sprzet jest z francji nie z polski. Dziekuje dobranoc