Skocz do zawartości

[K]Kupię Varadero 1000

Gość Gomez21
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich szanownych forumowiczów. Jestem zainteresowany zakupem Hondy Varadero 1000 SD02.

Wiem że forum dotyczy Banditów, ale wiem też że jesteście ludźmi którzy znają się na motocyklach i mają informacjie na temat róznych maszyn.

Znalazłem ofertę na OLX ( https://www.olx.pl/oferta/honda-xl-1000v-varadero-100-oryginal-03-super-stan-xl1000v-CID5-IDk88QY.html#21464eeb96 ) czy może ktoś zamieszkuję okolicę Kutna i jest w stanie obejrzeć maszynę. Z góry dziękuję i oczywiście zrewanżuje się za informację odpowiednim napojem wyskokowym ;))

Pozdrawiam Bartek

Edytowane przez Gomez21

Bierz dl-a od Mariusza

Moj znajomy z tarnowa sprzedaje. Zapytam go i dam Ci info. Przyajmniej blisko do ogladniecia masz.

Cena do dogadania zapewne do negocjacji. Ale za 16 nie wezmiesz ;D Motocyklista, wiec raczej dba o sprzet.

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6658724327

Edytowane przez Tusiek

Super dzięki ta maszyna z Tarnowa była kiedyś już na Allegro nawet się nią zainteresowałem ale po jakimś czasie znikła. Jak będziesz miał jakieś info prosze o kontakt.

Pozdrawiam i dzięki jeszcze raz ;)

Gadalem z nim, aktualne. Cena do nego, koles jest wporzo, sprzedaje bo chce kupic harleya.

OK dzięki będę się z Nim kontaktował. Numer aktualny z tego ogłoszenia? 

OK dzięki będę się z Nim kontaktował. Numer aktualny z tego ogłoszenia?

wysle Ci na pw numer.

Tusiek dl;aczego usilnie reklamujesz nie swoje moto w miejscu nie przeznaczonym do tego?

Sorry, chcialem dac info poprostu. Skoro szuka to podalem aukcje, jesli zlamalem regulamin to mozesz usunac posty jak najbardziej . Zlych intencji nie mialem

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.