Skocz do zawartości

Zakupię B1200/1250 Ew. 650

Destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie. Szukam (nie ukrywam) dobrego egzemplarza , którym będę mógł się trochę nacieszyć. Interesuje mnie jak w opisie 1200/1250 wersja S jednak eNki również wezmę pod uwagę. 650 także rozważam jednak nie wiem czy się nie rozczaruje? (ostatnie dwa sezony ujeżdżałem cbr xx 1100 a przed nią b600 ). Moto szukam głównie na dojazdy do pracy oraz na wekeendowe wypady (morze, góry) z drugą połówką. Im więcej dodatków akcesoryjnych w maszynie tym lepiej:))))) Budżet powiedzmy 8 - 15 tyś. Nie ukrywam, iż fajnie byłoby coś dograć powiedzmy do 200 km od mojego miejsca zamieszkania. Za wszystkie propozycje z góry dziękuję. Do czasu kiedy post jest widoczny - poszukiwania aktualne :)

Tak tylko dodam Jeżeli użytkowałeś XX-a to możesz zapomnieć o 650tce ;) rozczarujesz się 

Dziękuję pozdrawiam 

właśnie tego zawodu po 650 się boję po przesiadce z Iksa..

Piękny ale drugi koniec Polski :(

Ale jedziesz w ciemno i zabierasz bo sprzet pewny :)

Kup hajke

Hajki nie chce, na Iksie już mi coś nie pasowało, chce powrotu do Bandita:)

O 650-ce nawet nie myśl. Ja przez chwilę miałem 600-kę i 1200. Wchodzę do garażu i zastanawiam się czym tu dziś jechać? :wacko:

600-ka nie wygrała ani razu... :hahahaha:

jak miał xx to po co mu hajka :)

ale faktycznie na B650 może Ci być nudno - mimo całej jego zajebistości

akurat przez parę miesięcy użytkowałem równocześnie b650 i z1000 i zawsze jak siadałem na b650 to było tak spokojnie chillaucik, nie powiem że źle ale nie było tego pazura :)

aczkolwiek na miasto i spacerki z żoną się sprawdzi

Edytowane przez pavlacos

Toteż panowie najpierw skupmy się na meritum sprawy B1200/ 1250, jak już nic nie wymyślę to zobaczymy 650, szukam po necie uważnie ale jest kompletna bieda, może niedługo coś się ruszy, wiosna idzie..

Destroyer raz ze bedzie juz tylko mniej a dwa ze bedzie juz tylko drozej

Dlatego też nie chce czekać do wiosny, wolę go już mieć i się nim cieszyć ale potrzebuje pomocy żeby coś znaleźć: :)

Ja czegoś nie rozumiem chcesz ale nie chcesz przecie Cirus podesłał Ci galantą sztukę i wygląda na to że spełnia wszystkie wymagania jakie postawiłeś. Ciężko Ci będzie znaleźć ładną sztukę pod domem.

Chcesz to nie znaczy dla mnie niestety wsiąść w auto i jechać ponad 500km po moto..

Swojego moglbym sprzedac Gsf 1200s II gen 2004r,grzane manetki,wydech leovince,gmole,kufer centralny.

Podeślij jakieś zdjęcia, opis.. Każda opcje wezmę pod uwagę

• 3 weeks later...

Temat do zamknięcia, moto kupione (zapraszam na garaż pbc)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.