Skocz do zawartości

Leo Sbk Zapytanie

Destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Panowie, krótkie pytanie, czy wydech z alledrogo (nr aukcji: 6723513592) podejdzie do bandita 1200 z 05r i jeśli tak to czy jest warty montowania ? 

Ewentualnie znalazłem jeszcze coś takiego (nr aukcji 6720001752 ) czy któryś się nada? może ktoś posiada? z góry dziękować za odpowiedzi

Edytowane przez Destroyed22

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• PiotrekBe

5

• darekb1

5

• luckat

10

• Destroyed22

24

Kolego wklej linka a nie numer aukcji będzie szybciej i wygodniej ;)

a no właśnie od jakiegoś czasu nie mogę wkleić żadnego linka nie wiedzieć czemu, jakieś podpowiedzi ?

Zapytaj gościa o rozstaw śrub, musisz mieć 3x83mm

dobra a jeśli są inne to już nie da się tego jakoś przerobić rozumiem ?

Inny rozstaw ? no raczej nie, chyba że ktoś Ci z dolotem sprzeda i sobie dosztukujesz, albo jam masz jakiegoś znajomego tokarza tudzież frezarza, może dorobił by Ci stosowny adapter 

Co do leovince to inny rozstaw śrub będzie, kiedyś właśnie szukałe i różnica była. Zadzwoń do gościa niech ci poda rozstaw śrub, tylko dokładny a nie coś koło bo różnica jest niewielka.

Ja mam leo i pasi do b12 idealnie plug&play. Ale jeszcze myślę czy sprzedawać ;P

Destroyed22, a moto już kupiłeś że za tłumikiem się rozglądasz? Jakoś nie widziałem nic dodanego do garażu.

Kupowanie na zapas nie ma sensu...

Kupiłem ale cicho... jutro będzie, wszystkiego się dowiecie:)

Napisano (edytowane)

chinakrap za 700 zl?? masakra...

A możesz mi powiedzieć czy odróżnić ori od chiny? Sprzedający zarzeka się ze to ORYGINAŁ kupiony w Niemczech.....

to zapytaj o certyfikat, atest i rachunek... identyczne sa do kupienia za 250 zl tylko naklejke sam musisz nakleic. w sumie niezla marza za naklejenie :D

ps. niech Ci poda symbol tego tlumika albo pokaze go w katalogu bo chyba sam akrapovic nie wie jeszcze ze sprzedal taki model :P

Edytowane przez darekb1

Chinol ma naklejkę Made in China ;)

Więc ten z auckcji to CZAJNA?? nie widzę nigdzie made in china..

to zapytaj o certyfikat, atest i rachunek... identyczne sa do kupienia za 250 zl tylko naklejke sam musisz nakleic. w sumie niezla marza za naklejenie :D

Nie ma nic , ani rachunku ani certyfikatu... tak wiem, takich china po 200-300 widziałem z dokładaną naklejką :D No dobra a w takim razie te dwa pozostałe wydechy ? Swoją drogą niektóre leo sbk też mają naklejki do przylepienia a są ori:>

ten leo fajny. zobacz na opasce ma wybite nr homologacji. tylko kwestia podlaczenia go, ma dolot do horneta, ktory w razie czego mozesz sprzedac komus.

tego chińczyka sobie odpusc bo gosc ewidentnie leci w....

ten leo fajny. zobacz na opasce ma wybite nr homologacji. tylko kwestia podlaczenia go, ma dolot do horneta, ktory w razie czego mozesz sprzedac komus.

tego chińczyka sobie odpusc bo gosc ewidentnie leci w....

O chińczyku zapominamy, jeśli chodzi o leo to ostatnimy czasy mechanik mówił mi że zamontuje mi taki wydech jak mu przywiozę (wcześniej do małego b6 montował lasera k1 bodajże po cbr r6 i zrobił to pięknie)

leo jest na clip-on trzeba wiec przerobic lekko dolot. ja robilem caly nowy dolot u znajomego wlasnie go takiego leo. nawet temat mialem zalozony, mozesz tam zobaczyc zdj

leo jest na clip-on trzeba wiec przerobic lekko dolot. ja robilem caly nowy dolot u znajomego wlasnie go takiego leo. nawet temat mialem zalozony, mozesz tam zobaczyc zdj

a wart jest swojej ceny w ogóle ?

Na pewno będzie lepiej jak na seryjnym . Jeśli ktoś dorobi do niego dolot w rozsądnej cenie to bież bo warto.

Myślę że łatwiej było by gdybyś miał jeszcze oryginalny dolot do tego komina ,wtedy trochę cięcia i spawania i po kłopocie.

Przerabianie bez oryginalnego dolotu to już więcej rzeźbienia , ale widziałem taką przeróbkę .

Dotoczona przejściówka i wyglądało to całkiem znośnie. Może zadzwoń do gościa i popytaj czy ma dolot , to będzie łatwiej.

Na pewno będzie lepiej jak na seryjnym . Jeśli ktoś dorobi do niego dolot w rozsądnej cenie to bież bo warto.

Myślę że łatwiej było by gdybyś miał jeszcze oryginalny dolot do tego komina ,wtedy trochę cięcia i spawania i po kłopocie.

Przerabianie bez oryginalnego dolotu to już więcej rzeźbienia , ale widziałem taką przeróbkę .

Dotoczona przejściówka i wyglądało to całkiem znośnie. Może zadzwoń do gościa i popytaj czy ma dolot , to będzie łatwiej.

W sumie to powiedz mi, o którym leo mówimy :) bo ja w sumie myślałem o tym żeby go podpasować : http://allegro.pl/tlumik-leovince-sbk-honda-cb-cbr-rvf-leo-vince-i6723513592.html#thumb/3

panowie warto by się z tym pobawić czy nie? wydech nowy, cena dobra powinna być no i to wkońcu leo sbk.. http://allegro.pl/tlumik-leovince-sbk-honda-cb-cbr-rvf-leo-vince-i6723513592.html#thumb/1