Skocz do zawartości

Leo Sbk Zapytanie

Destroyed22
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, shark też jest niedoceniony bo wszędzie leo, akrapy i yoshi..

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

• PiotrekBe

5

• darekb1

5

• luckat

10

• Destroyed22

24

Mialem pipe werxa i niczym nie ustepuje leosiom i akrapom. Nawet wydawal wiecej basu w mojej ocenie+pyrkanie przy schodzeniu z obrotow.

Pavlacos w jakim moto miałeś pipe werxa? Na gaźnikach czy wtrysku? Chcę kupić ten tłumik do XJRy.

Witam Panowie, krótkie pytanie, czy wydech z alledrogo (nr aukcji: 6723513592) podejdzie do bandita 1200 z 05r i jeśli tak to czy jest warty montowania ? 

Ewentualnie znalazłem jeszcze coś takiego (nr aukcji 6720001752 ) czy któryś się nada? może ktoś posiada? z góry dziękować za odpowiedzi

Bierz tego Leo, mam dokladnie takiego samego w moim 650. Super wyglada, ryczy jeszcze ladniej. Kiedys, jak jeszcze nie mialem db-killer'a to mnie bylo slychac z daleka, moje 2 psy zawsze wiedzialy kiedy przyjezdzam ;) Nawet kobieta rzucala garnki i leciala bramke otwierac na czas ;) Chocby dlatego warto :D I nie mowie o psach :D :D :D

Nie giac, nie niszczyc, nie krecic przy niebieskich, za to krecic przy licealistkach i gminazjalistkach, posluzy lata ;) Jak to mowia bedzie Pan zadowolony.

A powaznie, to: tak jak pisano wyzej: wybrzuszone logo SBK, wybity numer homologacji (wersji tlumika) na opasce, obejma ma taka gruba gume, w oryginale przy nowym tlumiku, ta naklejka jest oddzielnie i jest ona taka "gruba", troche taka "wystajaca".

Sprawdz wersje tlumika z aukcji - te numery z opaski - na zdjeciach z allegro troche niedokladnie widac. Wtedy bedziesz wiedzial czy tlumik jest homologowany na twoje moto. Certyfikaty homologacji sa na LuxControl.

Bierz tego Leo, mam dokladnie takiego samego w moim 650. Super wyglada, ryczy jeszcze ladniej. Kiedys, jak jeszcze nie mialem db-killer'a to mnie bylo slychac z daleka, moje 2 psy zawsze wiedzialy kiedy przyjezdzam ;) Nawet kobieta rzucala garnki i leciala bramke otwierac na czas ;) Chocby dlatego warto :D I nie mowie o psach :D :D :D

Nie giac, nie niszczyc, nie krecic przy niebieskich, za to krecic przy licealistkach i gminazjalistkach, posluzy lata ;) Jak to mowia bedzie Pan zadowolony.

A powaznie, to: tak jak pisano wyzej: wybrzuszone logo SBK, wybity numer homologacji (wersji tlumika) na opasce, obejma ma taka gruba gume, w oryginale przy nowym tlumiku, ta naklejka jest oddzielnie i jest ona taka "gruba", troche taka "wystajaca".

Sprawdz wersje tlumika z aukcji - te numery z opaski - na zdjeciach z allegro troche niedokladnie widac. Wtedy bedziesz wiedzial czy tlumik jest homologowany na twoje moto. Certyfikaty homologacji sa na LuxControl.

no a do 650 k7 na wtrysku podpasuje? rozstaw śrub i tak dalej

Leo z aukcji zakupiony :) mam nadzieje ze oni chociaż za ta cene za nowy wydech myślę że będzie zadowolenie :)

miałem cię przebić :zeby:  ale zrezygnowałem

Heh po co skoro masz takiego samego :D ty mi lepiej powiedz czy będzie pasował do 1200 bo to sama pucha, myślę że jakoś poradzimy

ja nie, pomyliło Ci się, Siradi się chwalił ;)

ja nie, pomyliło Ci się, Siradi się chwalił ;)

prawda, ja sie chwalilem ze juz takiego mam ;)

czy do K7 podejdzie nie wiem. Moj ma wybite na opasce SGI E13 0231 0232, ten model ma "homologacje" na B6 '05-'06, ale zapewne ma tez "papiery" na inne modele i oczywiscie inne motocykle.

Jesli masz ten sam model to mam gdzies pliki z instrukcja montazu i certyfikat.

Edytowane przez siradi

Jak przyjdzie to napiszę co tam dokładnie na nim napisane :)

prawda, ja sie chwalilem ze juz takiego mam ;)

czy do K7 podejdzie nie wiem. Moj ma wybite na opasce SGI E13 0231 0232, ten model ma "homologacje" na B6 '05-'06, ale zapewne ma tez "papiery" na inne modele i oczywiscie inne motocykle.

Jesli masz ten sam model to mam gdzies pliki z instrukcja montazu i certyfikat.

W sumie to będzie ten sam model bo na tym który kupiłem również jest SGI E13 0231 0232 :)

W sumie to będzie ten sam model bo na tym który kupiłem również jest SGI E13 0231 0232 :)

Dla 1200 '06 to model 7672 SBK Oval EVOII Carbon (7671 to aluminium). Oznaczenie ma 0232.

http://www.m-r-g.cz/files/Cenik-LeoVince-2010.pdf

http://leovince.de/downloads/ABE/co-7672.pdf

http://leovince.de/downloads/Technische_Zeichnungen/dt-7672++.pdf

http://leovince.de/downloads/Technische_Zeichnungen/dt-7672.pdf

i cala masa innych plikow do leovince:

http://leovince.de/downloads/ABE/

http://leovince.de/downloads/Technische_Zeichnungen/

Hmm ale to sugerujesz że do 1200 - 05r nie podejdzie to co kupiłem ?