Skocz do zawartości

Kupię Bandita 600N Po 2000R.

Krzysiekp4
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zgodnie z tytułem kupie Suzuki Bandit o pojemności 600 w wersji naked, rocznik po 2000r.

Najlepiej okolice Mazowieckiego aczkolwiek rozważe każda propozycje ;)

Cena adekwatna do stanu ;)

Wiadomo ze sprzęt nie jest z salonu ale oczekuje raczej sprzętu do lekkiego ogarnięcia nie remontu generalnego hahah ;)

Jakby trafiło się od kogoś z forum byłbym bardziej zadowolony jak z zewnątrz, ale jak się nie ma co się lubi to wiadomo co :)

Pozdrawiam :)

A dużego nie chcesz?

A tobie co?

Ale że co?

Bodzio, sprzedajesz swojego?

Myślę że na początek 600 w nakedzie będzie akurat, 1200 jeszcze nie na ten moment :P

Z miłą chęcią pobrałbym go bo przypuszczam że jest zadbany ;) jednak w grę wchodzi wyłącznie naked po 2000r :P

Jakieś fotki można bo na profilu nie mogę znaleźć :)

Witam

Zgodnie z tytułem kupie Suzuki Bandit o pojemności 600 w wersji naked, rocznik po 2000r.

Najlepiej okolice Mazowieckiego aczkolwiek rozważe każda propozycje ;)

Cena adekwatna do stanu ;)

Wiadomo ze sprzęt nie jest z salonu ale oczekuje raczej sprzętu do lekkiego ogarnięcia nie remontu generalnego hahah ;)

Jakby trafiło się od kogoś z forum byłbym bardziej zadowolony jak z zewnątrz, ale jak się nie ma co się lubi to wiadomo co :)

Pozdrawiam :)

Witaj,mam ładnego Bandita 600N,2003r.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.