Skocz do zawartości

Poszukiwany Duży Motocykl I Młody.

kokos
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukiwany motocykl to jakaś S - Bandit, Fazer lub CBF, rocznik 2010-2012 w zwiazku z tym, że to bedzie leasing na jakieś 3 lata. Czyli starsze roczniki nie wchodzą w grę. Silnik ponad 1000. Cena - rozsądna. Adekwatna do stanu. Miło bedzie jeżeli motocykl bedzie dobrze wyposażony. Stan - zadbany, bezwypadkowy. Tzn. jakiś ślizg czy parkingowa jest akceptowalna ale nic poważnego. Cena - nie wiem, bedzie na bieżąco analizowana. Bardzo proszę o wszystkie propozycje na pw. Motocykl moze byc wasz lub bardzo dobrze wam znany. Ja przekaże informacje dalej. Zainteresowany się skontaktuje jeżeli bedzie jakaś dobra propozycja.

a w "giełda" nic nie ma?

No właśnie nic. Chyba że nie widzę. Jest tylko 2008 a to za stary. Leasing na 3 lata ma się skończyć zanim moto skończy 10 lat. Wiec 2010 to minimum.

a w salonach sprawdzałeś?? :) leasing na używane moto - odważnie moim zdaniem, ale ja się tam nie znam :tancze:

Podobno się da :) w salonach cieżko cos znaleźć lekko używanego - tzn na necie. Trzeba bedzie dzwonić. Powtórzę znajomemu :)

By leasingować używany moto ktoś musiałby Ci go sprzedać na fakturę VAT. Jeżeli to handlarz i ma fakturę VAT marża zamiast zwykłej to do ceny która on chce dopłacisz 23% plus koszty leasingu :) byś się obudził wcześniej to byś wyrwał mojego 2015 r w ten sposób ;)

To dotyczy leasingu operacyjnego który dla vatowcow się opłaca. Jak niej estrad

Vatowcem i chcesz leasing finansowy to w zasadzie wychodzi jak kredyt, tyle tylko, że może łatwiej dostać.

Edytowane przez skrystos

byś się obudził wcześniej to byś wyrwał mojego 2015 r w ten sposób ;)

Corrales%20Jimenez%20Fidel%20_%20Quesada

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.