Skocz do zawartości

Suzuki Bandit 1250 S

Gość killerr92
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam Suzuki Bandit 1250S,który posiadam od 2014r.Motocykl zakupiłem z przebiegiem ~32 000km,a na dzień dzisiejszy przebieg
to niecałe 42 000km.Motocykl wyposażony w oryginalny stelaż Suzuki pod 3 kufry(zapięcie monokey.Duży kufer
K-Max 50l w komplecie.Spokojnie można w nim zmieścić 2 kaski i kilka różnych drobniejszych przedmiotów jak rękawice czy
ochraniacze.Motocykl użytkowany głównie weekendowo ze względu na moją pracę.Olej wraz z filtrem wymieniany przed każdym sezonem
pomimo niewielkich przebiegów rocznych(posiadam zdjęcia licznika po każdym sezonie).Z początkiem sezonu 2016 wymieniony płyn
hamulcowy oraz w układzie sprzęgła.Przy okazji wymieniony został też filtr powietrza.Motocykl posiada wygodne siedzenie
Mariomoto.Napęd wymieniony przez poprzedniego właściciela przy przebiegu~28 000km jest w dobrym stanie i jeszcze ze sporą
możliwością naciągu(DID+Sunstar). Smarowany smarem firmy Belray i czyszczony regularnie.Zamontowany dodatkowy wskaźnik zamontowanego biegu(135zł) oraz gmole sw-motech.W motocyklu należałoby wymienić opony.Przednia
opona do wymiany na 100% tył jeszcze polata ten sezon.Motocykl po niegroźnej wywrotce na prawą stronę w końcówce sezonu 2014.
Po wywrotce zmieniona czacha,kierunkowskaz przód,klamki hamulców.Pęknięte wypełnienie czachy oraz przerysowanie wydechu.
Tego już nie robiłem,gdyż to kosmetyka.Posiadam stelaż pod czachę,gdyż ten zamontowany jest troszkę skrzywiony.
Motocykl sprawny w 100%,bez wycieków z silnika i zawieszenia.Odpala w każdych warunkach i po dłuższej przerwie bez żadnych problemów.Jeździ prosto,hamuje i skręca.Pełen komplet kluczy do motocykla oraz kufra.Motocykl krajowy kupiłem w Prudniku od prywatnej osoby.Jestem jego 3cim właścicielem.
Jeśli jesteś zainteresowany i chcesz więcej zdjęć pisz na priv.Motocykl opisany oraz sfotografowany uczciwie.Cena jaka mnie interesuje to 11 500zł oczywiście do
negocjacji.

Bandyta zakupiony na tym forum..

Nie chcesz sprzedać samych stelaży bocznych  ?

próbowałeś się przegryźć przez ten tekst?

tego się nie da czytać - zrób kilka enterów pogrupuj dane techniczne od tego co w nim się działo (może i tam był jego rocznik ale nie doczytałem)

czyli ktoś się przegryzł :P z forum?

przegryzł i kupił :p:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.