Skocz do zawartości

[K] Cewkofajka X2, Bandit 1250

grucha
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

poszukuje dwóch cewkofajek do bandita 1250. Bo u mnie dwie mogłyby pełnić funkcje grzechotek. Coś jakby w nich lata w środku, a chyba tak nie powinno być.

Może akurat ktoś ma? Wiem że są na allegro, ale często sprzedawane w kompletach i może komuś gdzieś jakieś zostały z wymiany :)

Pozdrawiam.

Hej, ja wymieniałem komplet ostatnio, ale pewnie z dwie będą dobre. Nic nie obiecuję więc oddam za przysłowiowe piwo.

Zdjęcie jest tutaj:
https://polishbanditcrew.pl/topic/18832-b-1250-szarpanie-po-odpuszczeniu-gazu-i-w-dolnym-zakresie-obrotów/?p=466362

Ja mam. Sprawne bo sprawdzałem na swoim ale jak się trzęsie to też coś w środku stuka. Jednak zamontowane pracują OK. Kupiłem komplet a okazało się że potrzebowałem jednej.

Napisano z telefona

Ja mam. Sprawne bo sprawdzałem na swoim ale jak się trzęsie to też coś w środku stuka. Jednak zamontowane pracują OK. Kupiłem komplet a okazało się że potrzebowałem jednej.

Napisano z telefona

Na razie dogadałem się z Morusem, więc chwilowo zawieszę temat.

Właśnie te dwie z latającym czymś w środku niby na początku działają OK, ale po rozgrzaniu przy jeździe na pierwszym biegu bez gazu człowiek ma wrażenie szarpania/żabkowania. A już wszystkie inne elementy które mogłyby za to odpowiadać zostały wymienione lub poprawnie ustawione. Stąd pomysł by poszukać ich i wymienić :)

Nie wiedziałem. Przestraszyłeś mnie. Zwracam je do sprzedawcy i sam szukam :)

Kupię jedną lub dwie. Ma ktoś sprawną niestukającą czy brać coś na alledrogo?

Napisano z telefona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.