Skocz do zawartości

Kupię Bandita 600N Z Okolic Bolesławca, Jeleniej Góry, Legnicy, Zgorzelca

LucekLS
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie. Interesuje mnie bandit 600n z okolic miast, które wymieniłem. Coś sensownego i najlepiej sprawdzonego, nie żadne rzeźby :)

To  dość pilne, w dniach 22-24 jadę oglądać coś w okolicy, jak coś sprzedajecie sensownego albo znacie kogoś kto sprzedaje coś godnego polecenia, proszę o info.

Edytowane przez LucekLS

Lucek takie mamy zasady że wpierw przywitanie a potem dopiero jakąkolwiek pomoc , tak więc albo to uszanujesz albo raczej pomocy się nie doczekasz ;)

Chętnie sprzedał bym Ci swojego, no ale te 400km  :zeby: jak coś to w weekend majowy jak będzie pogoda będę prawdopodobnie we Wrocławiu możesz na oględziny przyjechać  :o:

Chcę tylko ostrzec kolegę że bez odwiedzin w przywitalni moderatorzy mogą wywalić to ogłoszenie i będzie zdziwienie o co chodzi?! :)

https://polishbanditcrew.pl/topic/6899-zanim-si%C4%99-przywitasz-i-rozpoczniesz-pisanie-nowego-tematu-na-forum/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.