Skocz do zawartości

Rolka Rozrządu Gsx-F

Gość Kubzord96
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

kupię rolkę rozrządu gsx-f bądź cokolwiek to jest. Jeżeli ktoś wie jak to się dokładnie nazywa lub gdzie to zdobyć to proszę o informację.

post-12345-0-80437700-1492268028_thumb.jpg

Edytowane przez Kubzord96

jaki to gsxf ? ja mam ale takiego czegoś nie widziałem w silniku u siebie :zeby:

wiesz co w imbrykach był taki patent z tego co pamiętam, może ma silnik z imbryka

Już Pany ogarnąłem sprawę. Składam silnik i myślałem że będę tego potrzebował ale rozrząd udało się ładnie na znaki ustawić i napinacz ma jeszcze trochę ruchu. Powiedzcie mi jeszcze jak zamknąć temat bo mimo że sam go założyłem to nie mam opcji go zamknąć. Pozdro

Po prawej stronie, na wysokosci tytulu postu powinien byc button "moderacja tematu".

Po prawej stronie, na wysokosci tytulu postu powinien byc button "moderacja tematu".

Powiem Ci że chyba mi strona dokucza bo za nic nie widzę. Czuję się jak niepełnosprytny 

post-12345-0-95182300-1492292203_thumb.png

No to jest tylko jedna odpowiedz na twoj problem.

Niektore "przywileje" otrzymuje sie dopiero po napisaniu jakis 10 postow.

Na dzien dzisiejszy, olej to. Jak nie zapomnisz, to zamkniesz pozniej a wygladac powinno to mniej wiecej tak

thumb_ihost_1492292848__screenshot_2017-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.