Skocz do zawartości

V-Max I Spalanie Na Mieście

nieaktywny1
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

a ja ostatnio jechalem 120.. i tak jakos wiecej nie chcialem :)

a dobre gpsy (i przy dobrej widocznosci satelitow) maja - "Dokładność prędkości: 0.1 m / s "

Panowie tak się zastanawiam jak wygląda sprawa v-max w b12 i w b12.5 obie w tej samej wersji n lub s bo ztego co w necie znalazłem to katalogowo 230km/h a jak jest w realu?

Ja wczoraj z pasażerką leciałem 220 i ani więcej, akurat musiałem przez jakiś czas pogonić;) (miśki i tak były wolniejsze) chyba jakiś ogranicznik komputerowy:/ kiedyś leciałem sam i czy z górki czy pod tak samo..

Nie no nie róbcie jaj że ktoś 600-seta 240 czy nawet ponad lecial :D Ja tam swoim 210 wycisnąłem i na tym by się skończyło no a spalanie na trasie 5,5 a w mieście 7.

tyle że Ty masz wersję N (czytaj: większe opory od S)

wiec tu masz rację że tyle pocisnąłeś ...

S-ka generalnie więcej wyciśniesz - tyle że wskazania też zawierają błędy :)

U mnie spalanie od 5,5 litra do 6,5.Prędkość maksymalna 190km/h.Ale szczerze powiedziawszy nie miałem okazji przetestować go na super drodze .Jak trzeba to do 180 km/h,bez żadnych problemów .A póżniej albo jakieś auto przed którym trzeba hamować ,albo droga się kończyła .Na te nasze polskie dziury to aż za wiele.

Ja swojego nie zamknę :(

Jest elektroniczny ;)

Ja się kiedyś zdziwiłem jak Yarisa zamykałem. Po pierwsze dziwiłem się że tak dał radę się rozpędzić, a po drugie że po osiągnięciu 199km/h nie pokazywał więcej, a jestem pewien że powinien. Po paru sekundach (2-3) od popuszczenia gazu, dopiero zeszło na 198km/h i szło w dół :) Nie przewidzieli 2 z przodu? :)

Nie przewidzieli 2 z przodu? :)

raczej ciebie za kierownica :)

raczej ciebie za kierownica :)

ojtam ojtam :D

:vroom:

• 2 weeks later...

Ja głownie smigam po miescie i spalanie mam ok 5-5,5 l a tez czasami odkręce manetke;D

Co do v-max osiągnałem licznikowe 205 ale jak czytam o 220 to sie zastanawiam jak to mozliwe... Pozdro

Spokojnie 220 ;) Nka zawsze bedzie wolniejsza od Ski. Mój raz pocisnął 234km/h, z wydechem nie sprawdzałem, być może od 240 by się odbił. Spalanie w trasie 130-140km/h 5,3l/100 w mieście od 6l do 9,7l jak ciskam za plastikami...

Wojtecki, jakie Ty masz przełożenie, że 248 Ci pokazało  :D chyba, że z dobrej góry leciałeś  ;)

• 3 weeks later...

Ja swoim Banditem na A4 wycisnąłem 220 km/h na 5 miałem 210 km/h.

Spalanie w trasie 5,5-6,5 l. w mieście 6-8 l.

Jeżdżę różnie w zależności od potrzeb, oczywiście bez przesady, a V-max trzeba było w końcu sprawdzić. ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.