Skocz do zawartości

Cbr 1100 Xx

NUCEK
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak w temacie szukam jakiegoś ciekawego XX-a z lat 1999-2002 chodzi żeby był na wtrysku jeśli ktoś coś posiada proszę o info. Pozdrawiam.

Prędzej na forummxx znajdziesz mają tam pare szt do opchniecia

Właśnie to samo chciałem napisać,

na forum PBC podaż XX -sa bardzo  mała,żeby nie powiedzieć żadna!!!

tez tam patrzyłem ale same gaźniki a tu miałem nadzieje że może znajomy znajomego od znajomych może ma xx na sprzedaż :) pozdrawiam 

Jeżeli chodzi o o cenę to tak okolice 10 tys. Na pewno się do niego odezwę dzięki bardzo

A jeszcze niedawno sprzedawałem swojego XX-a 02 na wtrysku eh:(

10 k za wtrysk trochę mało no chyba że bierzesz pod uwagę że trzeba będzie coś porobic

.można dorwać ale wiadomo że igła nie będzie ale chce już na parę lat go zatrzymać i z czasem dopieszczać można ale dla tego nie chce gaźnika a tak powili powoli się go dopieści.

Był ostatnio po kradzieży za 5k cos dla Ciebie , obserwuj a napewno znajdziesz , ja mam gaźnik i nie narzekam poza tym xx na wtrysku to kastrat hahahah ;)

Edytowane przez benywariat

Był ostatnio po kradzieży za5k os dla Ciebie , obserwuj a napewno znajdziesz , ja mam gaźnik i nie narzekam poza tym xx na wtrysku to kastrat hahahah ;)

No właśnie, nie ma się co bać gaźnika.

Bać się nie boję ale naczytalem się

,, głupot,, które mnie przekonaly takie jak kwestie spalania reakcji na gaz bezobslugiwania itp do tej pory wtrysku nie miałem i chętnie sprawdzę czy faktycznie taka magia w nim jest

A ogólnie jeśli chodzi o xx to jak wrażenia? Jakieś kilka słów lub porad?

Wygodny szybki turystyk jak dla mnie, do miasta trochę gorzej. Porady to sprawdź kosz sprzęgłowy przed zakupem może szumiec ale nie stukać w xx lubi się to psuć , napinacz rozrządu reszta to tylko lać paliw i olej i jezdzic. A i wbrew pozorom wtryski palą więcej

Wygodny szybki turystyk jak dla mnie, do miasta trochę gorzej. Porady to sprawdź kosz sprzęgłowy przed zakupem może szumiec ale nie stukać w xx lubi się to psuć , napinacz rozrządu reszta to tylko lać paliw i olej i jezdzic. A i wbrew pozorom wtryski palą więcej

lać i jeździć - phii, do tej pory plery mnie bolą :P

Beny, skąd opinia że na wtrysku więcej pali? Nie słyszałem wcześniej.

A czemu tak myślałem ze tak jak beny mówi ze to na prawdę wygodne moto i takie wrażenie miałem jak się przymierzalem

A czym jeździsz albo jeździłeś do tej pory?

3-4 lata jeździłem yamaha xj 600 n później 3 lata vt 1100 Shadow. tylko ze Xx to takie niespełnione ukryte marzenie z czasów kiedy zdawałem na kartę motorowerowa ;)

Ja mam dodatkowo podniesiona kiere i jak dla mnie 172 cm wzrostu jest ok.

Zmienność decyzji świadczy o ciągłości dowodzenia... ;) będzie xx na gazniku. Benywariat a ile tak średnio ci pali? Cykl mieszany jak również prędkości ;)

Średnio niecałe 7 prędkości różne od turystycznej , do szybko turystycznej i czasami Maks turystycznej :D powiem że lubię mu przycisnac

Tu masz ogólnie http://www.motostat.pl/search?year_from=1900&type_id=2&make_id=114&model_id=7299&search=Szukaj

Pierwszy to gaźnik chłopak z forum xx pogadaj z nim bo trochę km nakręcił ja mam xx dopiero od wrzesnia. Zresztą jego xx też jest do sprzedania

Beny, mówisz o tej białej? Chłopak jest z Mikołowa, znasz go?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.