Skocz do zawartości

Cbr 1100 Xx

NUCEK
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

To ta https://www.olx.pl/i2/oferta/honda-cbr-1100-xx-zamiana-CID5-IDirgzr.html#:f85cb68beb

Mial szlifa i teraz jest czarna miałem ją kupić nawet z chłopakami z grila od Andrzeja pojechaliśmy ale niestety mimo wcześniejszego umówienia nie zastaliśmy go :( a może się wytraszyl tyłu motocykli :D . Teraz ma zzr 1400 a xx sprzedaje ale jakoś trudno mu się znim rozstac skoro to tyle trwa , tak jest z mikolowa brałem od niego części do xx

Edytowane przez benywariat

...Teraz ma zzr 1400 a xx sprzedaje ale jakoś trudno mu się znim rozstac skoro to tyle trwa ...

Wiesz dużo ludzi woli kupić "autentyczny nie bity z przebiegiem 30 TYŚ." u handlarza..

Wiesz dużo ludzi woli kupić "autentyczny nie bity z przebiegiem 30 TYŚ." u handlarza..

.Witam miałem  5 XX-ów  pierwszego kupiłem w 1998 roku to był gaźnik i 164 KM  byłem nim w Chorwacji z moją przyszłą żoną. Moto na nim dwie osoby, namiot, śpiwory i cały ten majdan   średnie spalanie  to około 6,5 ltr. Bardzo wygodny szybki turystyk. Miałem również wersje na wtrysku 150 KM z 1999 roku oraz z 2001 z elektronicznymi licznikami.  Ostatniego  X-a  sprzedałem ze łzami w oczach w 2010 r. Żadna z moich Hond nigdy sie nie zepsuła  choć słyszałem  że były problemy z regulatorami  napięcia.  Motocykl godny polecenia ale potrzeba  mieć już trochę doświadczenia ponieważ ma duże gabaryty i masę oraz ma czym ją rozruszać.  

Cebermen dzięki za wrzucenie paru groszy. O wyjazdach na pewno fajnie by się gadało przy jakiejś pianie zwłaszcza że ta nasza Zielona Góra duża nie jest :P  no u mnie klamka praktycznie zapadła jadę oglądać XX z 1998 r na gaźniku z przebiegiem 107 tys.  ale wszystkie "remonty" potwierdziłem czytając forum XX gdzie właściciel dokładnie opisywał a trafiłem na to przez przypadek po wcześniejszej już rozmowie z gościem więc w 100 procentach potwierdziło się to co mówił przez telefon :) 

Fajny mi przypadek jak na szybce ma logo forum xx :D ja go odrazu atakowalem o nicku z forum ;)

Edytowane przez benywariat

Przypadek w sensie takim że z nim rozmawiałem wcześniej przez telefon a później dopiero na forum wciąłem go. Jutro się okaże czy faktycznie taki zadbany... ;) 

To widzę że na tym forum i na XX-ach ludzie latają.

Jeśli chodzi o spalanie to znajomy ma gażnikowca  pali mniej po mieście od wtryska choć nie XX nie jest moto nadającym się na miasto.

Tak oglądałem te owiewki.. no są nie równe ale to nie jest nowy moto jest po dzwonie co wiem... za takie pieniądze nie kupisz nowego idealnego.... ale jako że stoi w garażu u mnie to go ogarnę :)

A dziękować dziękować ;) Gentlemeni o pieniądzach nie rozmawiają ;) W każdym bądź razie dogadaliśmy się :) 

szczerze to jeszcze nawet nie porobiłem po drugie muszę ją dopieścić troszkę ;) felgi i inne elementy dawno szmatki nie widziały :) ale nie omieszkam tego zrobić na dniach :) 

Pochwal się tym nowym nabytkiem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.