Skocz do zawartości

Kupię Dziorka 600 Or 1200

TANK
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!

Z racji tego, że pomarańczowa strzała znalazła nowego właściciela poszukuję nowego "pieszczocha" :)

Mój budżet nie jest super wielki, szukam czegoś w przedziale do 9 - 10 tysięcy.

Moje wymagania: (hehe jak zeje... to brzmi, biorąc pod uwagę budżet :D )

- minimum II gen,

- silnik 600 lub 1200,

- w grę wchodzi jedynie taki cudak, który ma wskaźnik poziomu paliwa,

- wycieraczka tylnej szyby i czujniki cofania to podstawa  ;)

.... itd, itd .....

Jeżeli macie jakieś propozycje to proszę o kontakt :)

Pozdrawiam

Edytowane przez TANK

mojego nie chcesz? :P czujnik poziomu paliwa robiony indywidualnie przeze mnie :P tylnia wycieraczka właśnie się robi :P czujników parkowanie nie ma bo jest kamera cofania i asystent parkowania :D

Mam 2-ga generacje z silnikiem imbryka 750. Licznik koso elektroniczny z dzialajacym wskaznikiem paliwa ;D

Mojego nie chcesz ? Aaaa no tak czujnik paliwa  :slash: ale jakbyś zmienił zdanie  :zeby: i nawet tak daleko nie ma o ile to te Żary na które patrzam  :usmiech: 
https://polishbanditcrew.pl/topic/29682-bandit-600n-rok-2000/

Powiem wam że ten czujnik to jest o kant dupy. Mialem 600 2gen z 2000r. I tam był kranik który się przestawiało na rezerwe jak mu brakowało wachy i było wiadomo że trzeba zatankować, teraz mam 1250 ze wskaznikiem i powiem wam że wolałem ten kranik. Przychodze do moto, odpalam, patrze rezerwa, mysle sobie jaki ch... wczoraj było pół baku, za chwile z powrotem pokazuje pół baku, no mogło by się zdecydować. Myśle że ma to związek na przykład z tym czy moto jest w pionie czy na stopce bocznej, ale mogło by lepiej działać. Tak więc przereklamowane.

Ja 600-kę miałem na kraniku i powiedziałem sobie że następne moto koniecznie ze wskaźnikiem.

A to zapomniałem że zostawiłem na rezerwie i zechlał do zera, a to spalił więcej niż powinien a to doszło do rezerwy akurat na ostrym zakręcie a majdrować kranikiem w czasie jazdy jakoś nie potrafię...

Teraz przynajmniej co spojrzę na wyświetlacz to widzę czy już mruga!

Powiem wam że ten czujnik to jest o kant dupy. Mialem 600 2gen z 2000r. I tam był kranik który się przestawiało na rezerwe jak mu brakowało wachy i było wiadomo że trzeba zatankować, teraz mam 1250 ze wskaznikiem i powiem wam że wolałem ten kranik. Przychodze do moto, odpalam, patrze rezerwa, mysle sobie jaki ch... wczoraj było pół baku, za chwile z powrotem pokazuje pół baku, no mogło by się zdecydować. Myśle że ma to związek na przykład z tym czy moto jest w pionie czy na stopce bocznej, ale mogło by lepiej działać. Tak więc przereklamowane.

ja w swoim montowałem czujnik i montując robiłem różne test jak to działa. ogólnie najgorsze są wartości pomiędzy 1 a 2 kreską. ale wyświetlacz zmienia kreskę dopiero po 10 sekundach jak się zmieni poziom na pływaku, dzięki temu np przy zakrętach nie zmienia się nam co chwilę poziom. jeździłem dość długo bez, dawałem rady, ale np jadąc w dalszą trasę z normalną prędkością, bez dzikowania, patrząc na km wjeżdżałem na stację bo myślałem że już pora na tankowanie, a spokojnie mogłem jeszcze jechać i jechać :D 

Ogólnie to taki bajer trochę który trochę ułatwia życie. na pewno nie szkodzi :) a myśleć o tym żeby wachy nie zabrakło to zawsze trzeba myśleć, tym bardziej ze w moto jest mały zbiornik, więc tankowanie pod korek to nie jest jakiś duży problem :P 

we wskaźnikiem paliwa jest jak z wyświetlaczem biegów - da się bez tego jeździć :lol:  ;)

Zapomniałem o jednym szczególe, a mianowicie w grę wchodzi tylko "S". :)

No to teraz żeś dowalił do pieca  :zdziwiony:

Jak jesteś zainteresowany "S" z 2003 roku, 600 to wejdź na moją galerie i obejrzyj. Jak by cię interesowała to zapraszam.

• 2 weeks later...

Nie chcesz pierwszej generacji ? Ori S- ale 2 tygodnie temu przerobiłem ją na N :D tak po prostu- nie dlatego że yebłem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.