Skocz do zawartości

Angielska Lampa

Gość franklin
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

No i zebrałem się i przyjrzałem lampie... okazało się, że (jeżeli to nie było złudzenie) mam regulację świecenia lewo-prawo (UK lub Euro). Pokręciłem śrubką i mam wrażenie, że teraz świeci mi w dobrą stronę :) Załączam zdjęcia, jest na nich zaznaczona ta śrubką, którą kręciłem. To tylko moje wrażenie, czy dobrze kręciłem? ;)

I zacząłem zabawę w "tuning" wydechu wg tutorialu zamieszczonego przez uFo ;)

post-194-1260138602,71_thumb.jpg

post-194-1260138614,5782_thumb.jpg

Edytowane przez franklin

Zrób jeszcze fote czoła lampy , tak jak tu jest lecz z większym zbliżeniem.

Większych nie mam na chwilę obecną, więc pewnie znowu sporo czasu upłynie zanim zamieszcze zdjęcia w wyższej rozdzielczości. A o co dokładnie Ci chodzi? Bo mam jeszcze takie zdjęcie lampy:

post-194-1260142185,7844_thumb.jpg

Edytowane przez franklin

Lapa jest symetryczna, świeci w obie strony równomiernie - dziękuję, do widzenia...

• 2 months later...

A czy byłby ktoś tak miły i rozszyfrował dla mnie oznaczenia na mojej lampie. Bandziorek kupiony w UK :D

Photo0727.jpg

• 2 weeks later...

Możesz spokojnie i w lewo p prawostronnym pomykać :)

U mnie też taka lampa jest. A śrubka z przodu elegancko obraca lampę na prawo i lewo. Sam to nie wiem jak ustawić, najwyżej na przeglądzie mi coś powiedzą.

Rozumiem że mogę spokojnie w PL motorkiem pomykać bez zmiany lampy i moto przejdzie bez problemu badania, a i podczas kontroli policyjnej "mądre" niebieskie ludki nie zabiorą mi dowodu za niehomologowaną na warunki Polskie lampę ?

Ja mam angielską lampę ze strzałeczką w prawo i odpukać nie ma problemu z niczym jak do tej pory : )

A jeśli już ktoś musi wymienic lampe to niech się pobawi i rozbierze tą angielską lampe i wstawi szkło z tej lampy http://allegro.pl/item963421688_suzuki_samuraj_1986_1995_reflektor_przedni_nowy.html

ja tak zrobiłem u siebie bo nie uśmiechało mi się wydawać 400zł tylko dlatego że miałem zbite szkło. Wszytko pasuje idealne.

Czy w moto K5 K6 jest taka sama lampa jak z 2004? Jeżeli tak to zainwestuje 13 pln + przesyłka. Niemniej jednak wydaje mi się że w K5 jest inne lustro wewnątrz i samo szkło nic nie zmieni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.