Skocz do zawartości

Szukam Bandita 600N

Koveras
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, kupię zadbanego Bandita 600 w wersji naked, najchętniej po 2000 roku. Preferowane województwo mazowieckie.

Gdyby ktoś trafił na fajną ofertę, to proszę wrzucać do tematu.

Co prawda nie n-ka ale można go tanio i szybko przerobić

Suzuki Bandit 600 s 1998r

6000 zł

Siemianowice Śląskie

Dodatki to grzane manetki , krótkie klamki ,zapalniczka,wskaźnik biegów, szybka turystyczna mra, oplot przód i tył , crash pady, olejarka scotoiler, stelaż pod kufry ,zestaw holeshot stage 1, przelot z dbkilerem ixila , filtr k&n, zawieszenie tył gsxf czyli pełna regulacja Na bieżąco serwisowany ostatnio wymienione sprzęgło oraz wszystkie łożyska tzn główki, kół ,wahacza. Ma też swoje niedociągnięcia jak to kilkunastoletnie moto odpowiedzi udzielę na priw . Tutaj dodatkowe zdjęcia https://goo.gl/photos/4xMsS5YPSzWMX5m17. Nowe ubezpieczenie i przeglad na dniach zrobię . Do zrobienia przednia opona , i naprawić podświetlenie zegarów i obrotomierz bo raz działa raz nie ( przetarta wiązka bo jak poruszam to działa) jak zdążę to ogarnę, dla nie marudzących dodam trzy kufry givi e360. Sprzedaje bo mam na oku nowe moto

Edytowane przez benywariat

Dobrze jakbyś podał jeszcze zakres cenowy kolego. 

beny nie żebym hejtował, ale jak za I gen w takim stanie to chyba troszkę przesada z tą kasą  :zeby: widzę że w uj dodatków ale kto na to patrzy w sensie $ teraz  :zniesmaczony:

Jeśli uważasz że 6k to dużo za ten setup to ok zawsze można kupić za 4k i dołożyć 2k na starcie i wyjdzie cena wyjściowa bez wszystkich dodatków , a to że owiewki mają inny kolor no cóż nie podobało mi się że były klejone dlatego kupiłem nowe całe a nie zdążyłem jeszcze pomalowac , wiem co mam a i moto jest znane dlatego taka cena,choć nie mówię że nie można negocjować ;). Jak nie pójdzie nie będę płakał zostanie u mnie ,najwyżej dozbieram i sprawie sobie 3 moto :D

Edytowane przez benywariat

Zakres cenowy myślę, że do 7k zł. Bez zbędnego tuningu i dodatków.

Beny, wolałbym wersję poliftową.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Zakres cenowy myślę, że do 7k zł. Bez zbędnego tuningu i dodatków.

Beny, wolałbym wersję poliftową.

Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka

Ok ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.