Skocz do zawartości

Sv 650N 2004Rok 7650Zł

LatajacySlon
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Hej!

Pod koniec zeszłego sezonu kupiłem sv'ke, bo mi Żonka na chwilę wypadła z jazdy turystycznej. Pojeździłem, dopieściłem i stwierdzam, że:

1. W ciul male to moto, nie wiem Magpaj jak się na swoim mieścisz ;P

2. Za dużo tego po Wrocku lata - ja lubię mieć nietuzinkowy sprzęt

3. Jeździ się nim jak rowerem - ale to akurat na plus :)

4. Mały jest... chyba się powtarzam ;)

A tak serio, mam 193cm wzrostu i motocykl wygląda pode mną jak motorynka. Kupiłem sobie MTS100 i dochodzę do wniosku, że jednak taki sportowy SUV mi dużo bardziej odpowiada ;)

SV ma nalatane 55k km, jest świeżo po serwisie - olej, olej+ uszczelnaicze w lagach, wymiana płynu w chlodnicy.

Motocykl leżał zarówno na lewym jak i prawym boku, ale raczej uszkodzenia były kosmetyczne. Ja wymieniłem bak i chłodnice, bo poprzedni właściciel nie ogarnął Vki i poleciał w krzaki. Motocykl ma sensownie skalkulowaną cenę. Dla PBC dodatkowo -5% od ceny na metce ;)

A więc:

Sv 2004, 650N, 55000 km, cena dla PBC 7650zł

Moto ma aktualny przegląd i OC do końca sierpnia. Serwisowany u forumowego Qnera ;) 

https://www.olx.pl/oferta/ladne-suzuki-sv-650n-2004-dodatki-okazja-wroclaw-CID5-IDm9Jpk.html

Pozdrawiam!

• 2 months later...

Fajna maszyna, sam taką latałem 2 lata mimo że mam 188cm. Rower i spalanie śmieszne 4,2 litra na 100 przy normalnej jeździe. Do 160 z innymi 600 łeb w łeb :)

Daj tutaj real foto za pomoca iHosta..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.