Skocz do zawartości

1250S

Bytian
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Raczej łańcuch agonia bo.widać chyba na zdjęciu ze ogniwa sa zalamane, sety pasazera sa czarne spodem to sadze ze jest to zmienione bo bylo porysane, przebieg wg mnie jest podejrzanie mały ale to luźne spostrzezenia :) a i naklejek na ogonie nie ma ;>

Edytowane przez shaggy130

Na łańcuchu też tak miałem u siebie poprzez ten suchy spray z puchy, ale jeździł fakt czasem miałem jakieś załamane ogniwko. Sety fakt nie zwróciłem uwagi  :zeby: ciekawe czy to tylko porysane było. Przebiegu to nie komentuje bo wszystkie 2007 wzywż praktycznie taki mają widziałem z 3 moto co mają po 30-40k tak to same po 20. A naklejek na ogonie to u żadnego nie widzę więc chyba tak ma być ?

Naklejki na ogonie to są w n-ce. Eska ma na czaszy. Za to brakuje naklejek abs na błotniku z przodu.

Mam wrażenie, że ta czarna plamka na dolocie na wysokości tylnego hamulca to olej, który kapie i się smaży na wydechu  :zeby: 
Zawsze mam czarne myśli jak mam coś jechać oglądać hah

okienko olejowe jakie czyste :D 

napęd i opona tył 100% do wymiany. 

patrząc na inne ogłoszenia - wszystkie bandity u niego mają ten sam przebieg, pewno gość co mu kręci licznika ma wsad z takim przebiegiem :P 

A tam czyste na bocznej jest  :zeby: ale za to patrz na okienko w płynie hydraulicznym sprzęgła w porównaniu do płynu hamulcowego hehe

Bylem pare razy u tego handlarza jak chcesz info to zadzwon jutro

Pomyśl jak bardzo to moto było rozpierdolone skoro handlarz na tym zarabia a ono w takiej cenie jest.

Takie samo moto bez dzwona stojące w Italii z przebiegiem 22.000

https://www.autoscout24.pl/oferty/suzuki-bandit-1250-benzyna-czarny-294652140

Tutaj masz motosy bez dzwona 

https://www.autoscout24.pl/wyniki?cid=0&atype=B&sort=standard&desc=0&makemodelmodelline=68&mmvco=1&make=68&mmvmk0=68&model=61775&mmvmd0=61775&makemodelmodelline=61775&version=&pricefrom=&priceto=&fregfrom=2010&fregto=&kmfrom=&kmto=&fuel=&gear=&PowerType=kW&powerfrom=&powerto=&powerFromRaw=&powerToRaw=&zipc=I&zip=&lat=&lon=&myPlace=&bcol=&prevownersid=&ustate=N%2CU&emclass=&custtype=&adage=

jak mnie będziecie linczować to proszę o łagodny wymiar kary bo mam L4 3ci tydzień :P   ;)

Ja jak zawsze zapraszam do ASO za 250zł i masz sprawdzone moto + odpowiedzialność za kwity.

Edytowane przez pwm

Bylem pare razy u tego handlarza jak chcesz info to zadzwon jutro

Myślę, że nie ma się co rozwodzić napisz tylko w temacie jednym słowem czy warto czy nie.

Pomyśl jak bardzo to moto było rozpierdolone skoro handlarz na tym zarabia a ono w takiej cenie jest.

Takie samo moto bez dzwona stojące w Italii z przebiegiem 22.000

https://www.autoscout24.pl/oferty/suzuki-bandit-1250-benzyna-czarny-294652140

Tutaj masz motosy bez dzwona 

https://www.autoscout24.pl/wyniki?cid=0&atype=B&sort=standard&desc=0&makemodelmodelline=68&mmvco=1&make=68&mmvmk0=68&model=61775&mmvmd0=61775&makemodelmodelline=61775&version=&pricefrom=&priceto=&fregfrom=2010&fregto=&kmfrom=&kmto=&fuel=&gear=&PowerType=kW&powerfrom=&powerto=&powerFromRaw=&powerToRaw=&zipc=I&zip=&lat=&lon=&myPlace=&bcol=&prevownersid=&ustate=N%2CU&emclass=&custtype=&adage=

jak mnie będziecie linczować to proszę o łagodny wymiar kary bo mam L4 3ci tydzień :P   ;)

Ja jak zawsze zapraszam do ASO za 250zł i masz sprawdzone moto + odpowiedzialność za kwity.

A jaką masz pewność, że te w linku to motosy bez dzwona ? Bo z Niemiec ? Widzę tam moto po 4k ojro co nam daje 16k zł, tutaj masz za 15. 

250 zł trochę jest wiadomka lepiej wytargać te 250 niż później parę koła na naprawę. Najlepiej to by było chyba zawrzeć umowę z takim sprzedającym  :zeby: że bierzesz go do ASO, a jak wyjdzie coś co nie jest zgodne z tym co powiedział sprzedający to Ci zwraca za ASO i paliwo do chu**  :zniesmaczony:

16000 kosztuje w Niemczech, z pierwszej ręki. Ten tutaj jest przywieziony, handlarz musiał za niego zapłacić nie więcej niż 10 aby mu się opłacało, bo tysiaka kosztował go transport a ze trzy musi zarobić. Ja w styczniu za swojego z 2008r, zarejestrowanego w Polsce dałem 17tysi.

Nie mówie że jest zły, bo to by trzeba na żywo ocenić, ale trzeba się liczyć z tym że handlarz w czynie społecznym nie robi a na zachodzie nikt dobrych motocykli za bezcen nie oddaje.