Skocz do zawartości

[K] Chłodnicę Olejową Do Gsx Inazuma 750/1200

JacoMoto
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Znajomemu rozszczelniła się w 750 chłodnica a pogoda do latania przepiękna więc poszukuje chłodnicy do Inazumy 750 bądź 1200 bo w obydwu modelach są identyczne :usmiech:

nie, moja się okazała od gsxf600 imbryka, przed jajkiem.

A nie da się wrzucić od B12 ?

A nie da się wrzucić od B12 ?

Patrząc po zdjęciach to ta od IIgen ma takie samo mocowanie przewodów olejowych i mocowanie do ramy. Ciekawe tylko czy rozstaw tych mocowań do ramy jest taki sam. Nie mam B12 nigdzie w okolicy żeby sprawdzić :zdziwiony: 

Może ktoś pomoże? :zeby:

miałem b12, gsxf750, gsxf1100 i zawsze pasowało. pozostaje kwestia dolnych mocowań/podpórek co można olać bo i tak się na dwóch śrubach wystarczająco dobrze trzyma.

btw jak moto masz mieć parę lat, olej seryjną chłodnicę z któregokolwiek moto i zainwestuj w Mocala czy Setraba. więcej oleju w układzie nigdy nie zaszkodzi. tylko to już się robią koszta.

Edytowane przez krynio

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.