Skocz do zawartości

[S] Kufer Givi E55N

gepcio
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam NOWY kufer Givi E55n

Cena 700zł

Real foto prosze poprzez iHosta dodać....

Kufer jest nowy w kartonie oryginalnie zaklejony teśmą Givi, jak chcesz to zdjęcie kartonu, to mogę zamieścić :)

A która wersja? Pewnie dlatego Mario chciał zdjęcie. 

Bo jedne są na mini zawiasach. 

KOVCEK-GIVI-E55N-55-L_5922a6a935239.jpg

A druga wersja jest jakby na plastikowych pałąkach.

0_0_productGfx_1837d7b6bb1bac6128476726e

No i żeby nie było że się czepiam są różne wersje kolorystyczne :D

A zagłębiając się jeszcze bardziej górna pokrywa ma w tych wersjach różne mocowania do reszty kufra, ale nie mogę znaleźć dobrego zdjęcia porównawczego by wam to pokazać ;)

Skąd tyle wersji? Serio pytam, bo jak czytam pierwsze co mi przychodzi do głowy: oryginały i "bardziej niz oryginały".

Jedynie mogę się domyślać dlaczego zmienili z zawiasów, na te plastikowe coś. Bo zawiasy nie pozwalają na otworzenie kufra w ten sposób by się nie zamknął nie trzymając pokrywy. I to jest największy ich minus. 

A mocowanie pokrywy do całkowitego korpusu kufra zostało pewnie przeprojektowane ponieważ zwiększył się kąt jej otwarcia i pewnie coś przeszkadzało lub ocierało. 

Sam byłem zdziwiony że kufry potrafią przejść lifting :P i pewnie bym żył w nieświadomości gdyby nie fakt że ja mam starszą wersję e55 a kolega kupił sobie "nowy" i okazało się że się różnią :D

Jak będę miał możliwość to zrobię dokładne fotki różnic :D

TU zdjęcia:

1 i 2

Jak widzicie to wersja najnowsza czyli z gumowymi ogranicznikami i szerokimi zawiasami.

Najnowsza wersja nie posiada tej czerwonej zakładki na dokumenty.

• 1 month later...

TU zdjęcia:

1 i 2

Jak widzicie to wersja najnowsza czyli z gumowymi ogranicznikami i szerokimi zawiasami.

Najnowsza wersja nie posiada tej czerwonej zakładki na dokumenty.

woooo. to wlasnie sie dowiedzialem po co to czerwone jest :D dzieki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.