Skocz do zawartości

28.08.2010

Gość AnioÅ‚ek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :) Już kiedyś poruszałam ten temat ale wtedy było bliżej niż dalej więc poruszam go raz jeszcze :) Razem z użytkownikiem Pawłem 28.08.2010 popełniamy ślub...jak tylko zaplanowaliśmy ślub od razu wiedziałam, że bez orszaku się nie obędzie i koniec! :rolleyes: Tak więc moi drodzy...kto chętny i ma czas to baaaaaaaaaaaaardzo proszę :rolleyes: Ślub odbywa się w Zegrzu Północnym (jadąc z Warszawy to za mostem- szczegóły napiszę dla chętnych)...wesele natomiast będzie w Legionowie w restauracji Bukowiec...dla znających okolice jest to przy drodze głównej naprzeciwko Mc Donalda :) Achaaaa najważniejsze ślub jest o godzinie 17:00 także fajnie byłoby żeby Bandyci eskortowali nas spod kościoła do sali...oczywiście wszem i wobec wiadomo jest, że nie ma nic za darmo :P tak więc czekam na zgłoszenia :vroom:

no i pięknie.. pogratulowac tylko pozostaje na nowej drodze życia :)

Panie i Panowie!

Prosze zdejmować DB killery i zapisywać się na listę:

PS. I niech żaden nie zakłada takiego t-shirta :D

game_gun04.gif

PS. Temat podpinam do daty ślubu - w ten sposób będzie zawsze widoczny.

Akurat jadę w tym terminie na inny ślub :(

Szkoda bo mam bardzo blisko

PS>Mroźna zima była w PL :) Będzie wyż demograficzny jak w 80 roku po zimie stulecia :)

postaram się być :)

tak sobie mysle,

ze moglabys napisac rowniez posta w dziale Ustawki->Mazowsze i zapodac w nim linka do tego posta tutaj...

W koncu na orszak potrzeba ludzi z Warszawy...nie ?

Ja to bardzo chętnie podjadę i postrzelam z tłumika, ale czy się pojawię to będę wiedział na parę dni przed waszym D-DAY ;)

no tu juz jest 2:

1. esterboy

2. wisnia

robcie liste.. :)

Gratulacje Aniołku :) zazdroszczę wesela z Bandytami!

ja - jak już w jednym z tematów pisałam, już zawsze będę żałować, że miałam ślub w styczniu i nie mogło być Bandziorów :( ale jak będzie rocznica to coś się może skombinuje :P

• Upvote 1

Gratulacje Aniołku :) zazdroszczę wesela z Bandytami!

ja - jak już w jednym z tematów pisałam, już zawsze będę żałować, że miałam ślub w styczniu i nie mogło być Bandziorów :( ale jak będzie rocznica to coś się może skombinuje :P

sorry, ze ja tak sie czepiam, ale czy rocznica nie wypada rowniez w styczniu ? :D

:lol:

sorry, ze ja tak sie czepiam, ale czy rocznica nie wypada rowniez w styczniu ? :D

Wypada wypada, ale kto broni ją obchodzić w sezonie :P Jeszcze wtedy podciągnie się pod to rocznicę zaręczyn, a może urodzin małego - i będzie git :P wszystko da się zrobić - chcieć to móc! :P

Edytowane przez Nagini

Do Zegrza mam niedaleko to może przyjadę jak będę miał czas. :rolleyes:

Jeśli tylko będę w Warszawie to wpadam ! Termin odległy a plany ustawiam dynamicznie ;P

każdy pisze ja ja ale listy nie zrobią...

1. esterboy

2. wisnia

3. michal_b6

4.Tribord

5.asbandit

6.jasiek

Widzę, że Jack lubi porządek.

No dobra dawajcie chłopaki zrobimy taki orszak jakiego jeszcze nie było. Dawajcie dawajcie, piszcie się na listę:rolleyes:

Piszę się, to rzut beretem od Warszawy.

Powodzenia na nowej drodze życia. Oby nie była wyboista, dziurawa, z plamami oleju i żwirem na zakrętach. Trzy pasma w obie strony :)

kazdy pisze ja ja ale listy nie zrobia...

Już się poprawiam.

1. esterboy

2. wisnia

3. michal_b6

4.Tribord

5.asbandit

6.jasiek

7. Mors

jak nie sprzedam jeszcze moto to i ja wpadnę

1. esterboy

2. wisnia

3. michal_b6

4.Tribord

5.asbandit

6.jasiek

7. Mors

8. Prywo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.