Skocz do zawartości

28.08.2010

Gość AnioÅ‚ek
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Albo jestem ślepy, albo nie mogę znaleźć w tym wątku linka do mapki z informacją gdzie jest kościół.

Głupio byłoby się spotkać i nie wiedzieć dokąd się jedzie. Czasu jakby mało zostało...

Albo jestem ślepy, albo nie mogę znaleźć w tym wątku linka do mapki z informacją gdzie jest kościół.

Głupio byłoby się spotkać i nie wiedzieć dokąd się jedzie. Czasu jakby mało zostało...

To jest dokładnie w Zegrzu północnym. Jak się jedzie na Serock to za mostem w Zegrzu skręca się w prawo. Gdzieś tam. Sam dokładnie nie wiem gdzie. Ale Ania tak mówiła. Można na mapce zobaczyć gdzie jest zegrze północne. Podobno jak się skręci w prawo za mostem to już niedaleko i do kościoła się dojedzie.

To jest dokładnie w Zegrzu północnym. Jak się jedzie na Serock to za mostem w Zegrzu skręca się w prawo. Gdzieś tam. Sam dokładnie nie wiem gdzie. Ale Ania tak mówiła. Można na mapce zobaczyć gdzie jest zegrze północne. Podobno jak się skręci w prawo za mostem to już niedaleko i do kościoła się dojedzie.

No właśnie kawał polega na tym, że na mapie (zumi.pl) nie czegoś takiego jak Zegrz Północny, jest za to Zegrz Południowy. Po prostu wcześniej podjadę i poszukam.

Ludzie! Ślub jest o 17!! Więc trzeba spotkać się wcześniej!!

Ale trwa godzinę, bez paniki :)

deszcz nie pada, plany sie zmieniły, więc dobijam do was. jak rozumiem o 17 pod OBI ??

No właśnie kawał polega na tym, że na mapie (zumi.pl) nie czegoś takiego jak Zegrz Północny, jest za to Zegrz Południowy. Po prostu wcześniej podjadę i poszukam.

Ale trwa godzinę, bez paniki :)

No panic

Chyba wiem już gdzie to jest. Wpiszcie sobie po prostu w mapie Zegrze na skrzyżowaniu ulic Drewnowskiego i Groszkowskiego. Tam jest jakiś kościół. Myślę, że to będzie to :)

Bo to Zegrze, a nie Zegrz :D

Ul. Drewnowskiego 1A, dojazd prosty jak konstrukcja cepa.

Zumi click

w rzeczy samej Wilku :lol:

Dlaczego te chmury cały czas krążą nad moim niebem?

trochę popada i przestaje. tak w kratkę. Widzę, że osoby dołączają (to fajnie). Mam nadzieję, że aura pozwoli mi przyjechać.

heh i wreszcie pozanąło sie troche bandyckiej ekipy ;) NA żywo

Jak to się mówi:

pierwsze opony za płoty :)

P.S. Nie paliłem gumy a mi opony śmierdzą. Może to zaraźliwe.

Heh miałem mokrą kurtke i teraz ma niepowtarzalny zapach palonej gumy nawet w pokoju :)

"hehe no troche poszło jej" 4mm ;)

Edytowane przez Jakub

rodzina młodych to pewnie cały czas nawija teraz o motongach, palonej gumie i pełnej odcinie :P

Heh miałem mokrą kurtke i teraz ma niepowtarzalny zapach palonej gumy nawet w pokoju :)

"hehe no troche poszło jej" 4mm ;)

Wiesz co? Na Zegrzyńskiej nie mogłeś postawić nie z powodu spalonej opony. Tam tak ślisko było. Po Twoich słowach mnie też dupę zarzuciło.

A teraz oficjalnie odszczekuję to o stawianiu na gumę z gazu: hau hau.

Udało się!! Poszedł z gazu jak w masełko, aż się zdziwiłem, że tak łatwo.

Teraz pozostało się już tylko dowiedzieć, jak go później kłaść znów na dwa koła, by łagodnie było, bez walnięcia...

hehe sposób jest jeden cisniesz :rolleyes: ale nie od razu kraków zbudowano ;) mnie zawsze chamuje szybka czarna prrzez którą drogi nie widze na pewnej wysokości :D

Macie jakieś foty ? Ile Was się zebrało ostatecznie?

było nas 6-ciu, a na foty musisz poczekać, jak młodzi wrócą z miodowego :P

było nas 6-ciu, a na foty musisz poczekać, jak młodzi wrócą z miodowego :P

Chyba jak kamerzysta zeskrobie gumę z obiektywu :lol::vroom:

a apropo's fotek ze ślubu mam jedną :D

Edytowane przez jasiek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.