Skocz do zawartości

[S] Spodnie Mottowear Urban White Camo Xl

mathias
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam do sprzedania spodnie   Mottowear Urban White Camo XL, niewiele używane, stan bdb bez uszkodzeń + ochraniacze bioder.

Takie spodnie bez ochraniaczy bioder  kosztują ok 600zł post-12145-0-56608400-1499618048_thumb.jpgpost-12145-0-99860100-1499618060_thumb.jpgpost-12145-0-37749900-1499618066_thumb.jpg

Moja cena z ochraniaczami 300zł

ps szelki pokazane nie są dołączone do spodni.

Kontakt tel 698999699

Sorry ze nie na temat, ale podbije przynajmniej ;)

Mam takie same spodnie i wszystkim którzy się zastanawiają czy kupić, powiem ze są mega wygodne i całkiem fajnie przewiewne. Do miasta i na krótkie trasy bomba, szczególnie do krótkich butow

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Dodam że jest to Polski produkt i widać że to nie made in china, poza tym mają na wysości rzepki kolanowej taki pasek z rzepem żeby protektor się nie przesuwał czego nie mają spodnie renomowanych markowych  producentów. Jazda w długich butach nawet w typowo torowych z szerokim ochraniaczem piszczeli także nie stanowi problemu wszystko da się naregulować dolnym rzepem.

Potwierdzam,mam takie co prawda w innym kolorze. Jeden z moich najlepszych zakupów. Latam w nich całe lato. Spodnie warte swojej ceny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.