Skocz do zawartości

Prośba O Oceny B12 Kraków I Okolice

Mapet
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Witam drodzy forumowicze :).

Jestem na kupnie bandita 1200 stąd moja prośba o ocenę tej sztuki z Krakowa.

Na pierwszy rzut oka wszystko wydaje się być w porządku jeśli chodzi o sprawy mechaniczne

to wszystkie najważniejsze elementy zostały wymienione na nowe.

Oto link do niego:

https://www.olx.pl/oferta/suzuki-gsf-1200-s-bandit-CID5-IDn5o8M.html#a982b7cf3b

Drugi egzemplarz znajduje się koło Krakowa. Co o nim sądzicie ?

https://www.olx.pl/oferta/suzuki-gsf-1200-s-bandit-k1-krakow-CID5-IDnhdXM.html#a982b7cf3b

Za wszelkie sugestie i wskazówki będę niezmiernie wdzięczny !

Pozdrawiam

Bylo pisac Wczoraj dzis byśmy go obejrzeli taka.ekipa ze za darmo by oddali :D

No zdjęcia nie za dobre w tych ogłoszeniach.Mnie jedynie zastanawia wymiana jednej tarczy z przodu w tym granatowym b12, z racji dzwona czy zużycia, no i dlaczego jedną?

Za mną jak już przemawia ten srebrny, ale jak nie zobaczysz naocznie to ciężko coś powiedzieć ze zdjęć.

Srebrny z Włoch, z północy czy z południa ? bo na południu to sezon cały rok a tak mały przebieg.

Granatowy, hmm ,wydech z Dominatora( nie wydmuchany ? ), kierunki nieoryginalne i zmieniona kanapa, fajnie ale czy ma oryginały ?

A co do ceny, mój był wystawiony rok temu za 9200, później 8500 a kupiłem go za 6800, ostatni właściciel miał go 8 lat, wiec negocjuj jak już Ci któryś przypadnie do gustu.

Przejedź się i posłuchaj jak chodzi na 3 biegu, lubi wyć gdy był  ostro traktowany.Dlaczego ocenia go na 4 ? jakie są minusy ? I skoro było coś wymieniane to rachunki są ?

Pl

Ha jeszcze by dopłacił ;) nawet Cirus był z nami

Edytowane przez benywariat

Jak by taka ekipa wjechala na.podworko zobaczyc, to gosc by z domu nie wyszedł.

Kurde ale się nie wstrzeliłem . Na co w ogóle w szczególności zwrócić uwagę w sensie typowych minusów, usterek oprócz tego 3 biegu o którym wspomniał CAESAR jeśli chodzi o dużego bandyte. Oczywiście jeśli bandyta ma jakiekolwiek wady techniczne .

Dzięki za wskazówki i porady - bardzo mi pomogly ☺.

Jakby ktoś z naszego szanownego towarzystwa miał bandyte na sprzedaż to chętnie nawiąże kontakt.

P.S Ten szary jest własnością naszego forumowego kolegii i aż dziw że nikt go nie rozpoznał

Mapet napisz do obydwu o lepsze zdjęcia, jak spece z forum po zdjęciach uznaja że warto podjechac i oglądać to w wolnej chwili podjadę, snując się wieczorem po okolicy

a temu szaremu to czasem nie wyszła korba na obstawie u moderatora Grupy Południe  leona ???? :D

nikt nie rozpoznał bo nikt go nie widział w okolicy.... ani na grillu ani na innych eventach....

edit:

https://polishbanditcrew.pl/gallery/image/10709-strza%C5%82-z-korby-d/

to tak a propo czy 1200 ma jakieś wady... :P

ps. to że ktos jest na forum, nie znaczy ze motocykl jest "forumowy"

Edytowane przez lelon

Ok Lelon ☺. Poproszę o więcej lepszych fotek.

Będę wdzięczny i flahę dam .

Co do tego, że nikt go nie rozpoznał to taki sytuacyjny żarcik .

Tak, to ten sam grat - link się zgadza ☺.

No chyba właśnie wad nie ma jako tako.

Przy tym pierszwym tarcze wymienione komplet klocki nowe i dominator nowy.

Kolega Mapet dostał na pw wszystkie zdjęcia, które chciał. Dostał też film. A że mu szkoda 30 zł żeby podjechać i zobaczyć to już jest jego problem. I żeby nie było, wie o szlifie, wie o wymianie silnika i malowaniu lewej strony. Motocykl nie jest wystawiony na forum, bo jak ktoś słusznie zauważył, to że jestem tutaj zarejestrowany to nie oznacza, że jestem forumowiczem. Pragnę też dodać, że sprzęt ma 16 lat, ale NIE JEST GRATEM.

Co do pochodzenia to Mediolan, czyli północ. Co do przebiegu to ja w niego nie ingerowalem, może być prawdziwy, bo tarcze nie mają nawet minimalnego rantu

https://photos.app.goo.gl/W7sXCo597y6GQGOV2

Link do większej ilości zdjęć

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez nitrox89