Skocz do zawartości

Rayo - Szuka B12 I Prosi O Ocenę

Rayo
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam internat pod kątem B12 dla mnie i znalazłem coś takiego w Kutnie:

https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-gsf-bandit-1200-n-stan-idealny-dodatki-3-kufry-ID6yRyQF.html

Pomożecie proszę swoją fachową wiedzą?

Kuwa, jak tak można kolektory zapuścić! :boje_sie:

handlarz + turystyk pełną gębą + 51 000 km nie wiem co się tego może równać :)

na pewno trzeba by dokładnie osłuchać i obadać silnik :)

widac ranty na tarczach z przodu, trzeba by obadać ich grubość

wiadomo, w tym roczniku i za taką kase cudów się nie znajdzie, bądź czujny :)

mamy tu kilku forumowych specjalistów którzy nawet po zdjęciach powiedzą czy warto, mopże poproś sprzedawcę o fotki lepszej jakości ?

handlarz + turystyk pełną gębą + 51 000 km nie wiem co się tego może równać :)

wiadomo, w tym roczniku i za taką kase cudów się nie znajdzie, bądź czujny :)

mamy tu kilku forumowych specjalistów którzy nawet po zdjęciach powiedzą czy warto, mopże poproś sprzedawcę o fotki lepszej jakości ?

No właśnie... Czy aby się gdzieś jedynka z przed tej piątki przebiegu nie zgubiła? :cfaniak: Też mam krzesło Corbina i mam swoją teorię o dotychczasowym właścicielu.

Piniądz znajdzie się i większy, jak trzeba. Ten ma kolor ok i bajery turystyczne, które się przydadzą.

Czekam wspomnianych Specjalistów, którzy ze zdjęcia są w stanie dużo powiedzieć...

ale załatw dobre zdjęcia :) jak ktos chce sprzedać to potrafi zrobić 30 zdjęć  każdego elementu i pod każdym kątem :)

Jak patrzę na tego z ogłoszenia to żałuję że swojego sprzedałem tak tanio.

Te kolektory wołają o pomstę do nieban może to anglik? Trzeba by dokładnie ramę obejrzeć. Poproś o dokładniejsze zdjęcia, szczególnie tarcz, bo najprawdopodobniej są do wymiany. Przebieg raczej z jedyneczką na przedzie, ale przy tych sipnikach to nie zarzut. Więcej lepszych fotek.

Najgorszy typ fot do sprzedaży moim zdaniem - wymyty, niedoschnięty i chyba jakiś plak do tego (ale i tak w miarę doschnięty.. nie tak jak na innych aukcjach)

Mi się wizualnie nie podobuje, za tą cenę znajdziesz ładną mk1.

Faktycznie, może warto za granicą popatrzeć. W Niemcowni tego się kula dużo i od przysłowiowego "dziadka" znajdziesz też, a poznasz po tym, że w ori.

Jak pseudo mody to wariaty go dorwały już :D

Jak patrzę na tego z ogłoszenia to żałuję że swojego sprzedałem tak tanio.

Jest duża różnica między tym co się chce dostać a tym co zapłaci potencjalny klient także nie masz czego żałować ;)

Chyba nieaktualne, dwururke chyba zanadobył.

beowulf, wuff wuff wuff...:)

beowulf, wuff wuff wuff... :)

Tak wczoraj szczekałem przez okno pomiędzy banem w dwóch lokalnych pubach, jedzeniem masła orzechowego nożyczkami, przyduszeniem przez litwskiego kabana a ostatecznie w klubie zamkniętym dla byłych wojskowych z II wojny skończyłem.. pomijając, że szukałem tel po mieście, który w domu zostawiłem :)

beowulf, wuff wuff wuff... :)

Się już rozniosło...

Kupiłem faktycznie dwururkę :)

Nom, pamiętam jak się wtedy ten Bandzior rozgrzmocił w rowie i zawinął wokół drzewa...

Rama do dziś została tak krzywa, że trzeba było podwójny wydech od jakiegoś spawacza ogarnąć, bo oryginalny za cholerę nie chciał spasować pod przesunięty silnik i otwory :takaemotka:

Dobrze, że Vieto się go pozbył ;)