Skocz do zawartości

Kupię Bandit 1250 Abs

Gość motorbzik
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię Bandit 1250 wersję z ABS z max przebiegiem 16000km. Pordzewiałe angliki odpadają.

Chętnie wersja GT lub N

Edytowane przez motorbzik

Łooo, Panie, w normalnych piniądzach to Ty takiego moto nie kupisz. Ja za swojego anglika bez rdzy z 2008 z przebiegiem 18kkm w styczniu 17 tysi dałem i szczerze powiedziawszy to z powodu przebiegu i tego że poprzedni właściciel przez ostatnie 6 lat zrobił 6 tys km to wiele rzeczy wymagało rozruszania i serwisu bo zwyczajnie były zastane. Nie przebieg jest ważny tylko ogólny stan maszyny. Powodzenia w poszukiwaniach bo zadbanego b12.5 wcale nie jest łatwo znaleźć. Swojego szukałem z 8 miesięcy :/

A czy ja mówię, że za dychę szukam...  :usmiech:

Swojego GSX1400 sprzedałem z przebiegiem 12500km, więc trzeba szukać...

16kkm - to nawet mój odpada.

to jakiegoś 3-latka szukasz

w jakim budżecie?

16kkm - to nawet mój odpada.to jakiegoś 3-latka szukaszw jakim budżecie?

Prawdziwa Hayka ci sie sni? :D

Dać się da ale z moich wyjazdow wynika że

omijaj handlarzyny i patrz ile lat ktos mial moto bo czesto sie zdarza ze jak ktos od powiedzmy 6 lat ma moto a wyglada na zadbane to mozliwe ze robil 100 km na sezon- mam takich klientow. To cos na zasadzie mam bo mam.

Jak cos znajdziesz to podrzuc na pw to moze akurat bedzie gdzies u mnie po trasie bo juz zaczal sie sezon zakupowy

Edytowane przez Cirus

W sumie, to sam nie wiem czego szukam... szukałem Suzuki B-king z abs, ale trafić z małym przebiegiem, to jak w totolotka wygrać. Dziwne bo to naked, a nie turystyk.

Jak się wkurzę, to na początku 2018, kupię gsx-s1000 nówkę na wyprzedaży rocznika i będę mieć pewne moto  :usmiech: .

Teraz żałuję że swojego gsx sprzedałem... ale abs mi się marzy. Bo heblować awaryjnie się boję.

Edytowane przez motorbzik

No to spozniles sie o tydzien bo znajomy sprzedawał b kinga z przebiegiem 12 tys km, poszedl w godzine :) Sa takie sztuki tylko trzeba pogadac z ludzmi czesto sa na sprzedaz a po prostu nie sa wystawione

Ten przebieg to sam wymysliles?

Bedzie bardzo ciezko bo to turystyk, dobry stan to tak ok 60k i wcale bym sie tych km nie obawial jezeli jest historia serwisu

Lepsze to niz taki zastaniec, gdzie tez musisz pare rzeczy wymienic

B king akurat na turyste sie nadaje, owiewka kufer i daje rady

Miesiąc temu był w salonie ostatni w Polsce GSX1250FA z 2016 roku, biały ;)

Myślę że by się łapał w widełki przebiegu :P

@kwinto59 trzymajcie kciuki to będzie KTM SMT 990, 

ale nie róbmy tu spamu ;) zapraszam do dyskusji dot. tego modelu tutaj:

https://polishbanditcrew.pl/topic/30566-styczno%C5%9B%C4%87-z-ktm-smt-990-kto-mia%C5%82/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.