Skocz do zawartości

Posiada Ktoś Silnik 1200 Albo 1250

Tom123489
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

witam posiada ktos silinik 1200 albo 1250  miałem silnik 1200 rok 2006 ,grzechocze przegrzał sie ogarnie ktoś swap i czy da rade zrobić coś takiego  piszcie na pw

Tom a nie można w jednym temacie tego zrobić tzn napisać ? I powoli napisz o co chodzi . No i chyba nie ten dział Bandit market bardziej pasuje

Edytowane przez benywariat

Tutaj same 600tki... nikogo nie stać na 1200 już nie mówiąc o 1250 !! :boje_sie:

Siema wiem że nie tu napisałem a nie wiedziałem jak usunąć go . Stuka w silniku mi i zgasł podczas jazdy mówią że panewka i szukam pieca całego może ktoś ma tu na Forum wiem że nie jestem częstym gościem tu ale macie więcej pojęcia odnośnie bandita i znacie się

mogę sprzedać swój. prawie nie katowany. 8 koła.

Edytowane przez krynio

Tom - bierz w ciemno od krynia :D

Prawie :) wolę chyba już silnik kupić :)

Prawie :) wolę chyba już silnik kupić :)

I własnie dla takich klientów znikają motocykle nocą :/ 

Jak zepsute, należy rozebrać sprawdzić co zepsute, bo jaka jest pewność ze w tym z allegro nie będzie stukało głośniej?? może da się z dwóch silników zrobić jeden. 

Edytowane przez bajmar

Tu masz rację kolego dla tego szukam w ramię silnika,prawdopodobnie mam obrócona panewkę a remont silnika nie ma kto mi ogarnąć

Kryniu te koła za ten silnik to od czego chcesz? Bo mam od opla z oponami. A silnik by mi sie przydał ;);):)

Koła mogą być od jakiegoś kraza, ważne żeby wentyle żeby były jak u Jenny Jameson ;)

mogę sprzedać swój. prawie nie katowany. 8 koła.

Polecam na 100% będziesz zadowolony :)

Edytowane przez JastrzÄ…bTS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.