Skocz do zawartości

Sv 1000 S 2004

Manitou
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, sprzedam moja SVke. Kupiona na początku tego sezonu, sprzedaje z powodu dłuższej delegacji. Nie chce żeby moto stało a w przyszłym roku mam plany na rozpoczęcie budowy domu wiec z moto będzie ciężko. Cena myślę ze dobra, moto jest w dobrej kondycji. Wizualnie kilka obcierek zapaćkanych zaprawkami. Moto miało ślizga u poprzedników, są ślady słabo widoczne. Wydechy porysowane ale obrócone do wewnątrz. Sprzęgła nie słychać (regenerowane przez poprzednika) i delikatny wyciek z wysprzeglika (często występuje w SVkach).

http://allegro.pl/suzuki-sv-1000-s-2004-pilnie-sprzedam-i6977699729.html

Dla forum 8500 i pełen bak :)

Ładne toto  :zeby: Wieje na tym bardzo z przodu przy autostradowych prędkościach ?

Miałem podobną, ale w pełnych owiewkach. Uspokajam, wiatr nie jest dokuczliwy :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• 2 weeks later...

Wg aukcji moto stoi w Ślesinie, moje rodzinne strony. Skulsk i okolice pozdrawiają.

Dzieki za pozdrowienia ale chyba o inny Slesin chodzi :) Ja mieszkam w Slesinie w kuj-pom kolo Bydgoszczy

• 2 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Share

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony akceptujesz regulamin oraz politykę prywatności.Regulamin Polityka prywatnościUmieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.