Skocz do zawartości

Ktoś Się Goli Brzytwą?

pwm
 Share

Rekomendowane odpowiedzi

Przed goleniem można też zarost zwilżyć np.olejkiem arganowym lub innym środkiem pre shave, nie każde mydło lub krem się na nim dobrze pieni ale komfort golenia jest większy.

Po goleniu stosujemy lodowatą wodę by zamknąć pory na twarzy i uniknąć podrażnień.

Na zacięcia stosujemy ałun.

Pędzel moczymy w ciepłej wodzie i nagrzewamy tyglik, wtedy piana jest lepsza.

Maszynki jednorazowe i pianki, Panowie to dla młodzieży a nie  dorosłych doświadczonych facetów, którzy w goleniu potrafią znaleźć przyjemność. Jak Cię widzą tak Cię piszą.

Jak jest czas, to we wszystkim człek przyjemność znajdzie ;)

Ałun na zacięcia jest rewelacyjny, potwierdzam.

(...)

Maszynki jednorazowe i pianki, Panowie to dla młodzieży a nie  dorosłych doświadczonych facetów(...)

To dlatego ciągle jestem taki młody!

(...) Jak Cię widzą tak Cię piszą.

Nie oceniaj książki po okładce :P

Jednorazówką ciężko się zaciąć...

Żyletą ogolisz idealnie...

A brzytwą bawił się Sweeney Todd :vampire:

Jak z brzytwą to nie wiem ,ale jest tu nas fajna młoda dama ,

która się ponoć szkłem z szyby goli  :zeby:

forum legend :p:

Mój najdroższy swym wyglądem przypomina turasa z kebabowni i brodę ma solidną. Kupiłam mu niedrogą maszynkę elektryczną BaByliss i potrafi nią zgolić mocno zapuszczoną brodę :)

Brzytwa mi się kojarzy bardziej z rytuałem niż przydatnością samą w sobie. Brzytwą golili się cowboye na westernach, ale oni nie mieli wyjścia :lol:

A generalnie to o goleniu nic nie wiem, a przynajmniej nie tym, które by Was ciekawiło :lol: :lol:

Nie goliłem sie na 0 od moze 10 lat wkurwialo mnie strasznie bo nigdy nie bylo czasu na to kupilem takie cos gillette fusion proglide styler. Uzywam raz czasani dwa razy w tygodniu i mam wjeeebane na te zabawy :)

forum legend :p:

Mój najdroższy swym wyglądem przypomina turasa z kebabowni i brodę ma solidną. Kupiłam mu niedrogą maszynkę elektryczną BaByliss i potrafi nią zgolić mocno zapuszczoną brodę :)

Brzytwa mi się kojarzy bardziej z rytuałem niż przydatnością samą w sobie. Brzytwą golili się cowboye na westernach, ale oni nie mieli wyjścia :lol:

A generalnie to o goleniu nic nie wiem, a przynajmniej nie tym, które by Was ciekawiło :lol: :lol:

Myślę ze było by większe zainteresowanie jak golenie brody :P

Myślę ze było by większe zainteresowanie jak golenie brody :P

A to wielce prawdopodobne :D

Jest jeszcze wosk.

Aczkolwiek są i drastyczniejsze filmy :o

Pomoglem?

Edytowane przez Seev

jak to ??? wlosy na czole?? to nie czlowiek to wilk jakis!!

4 sekundy temu z telewizorni "jak to powiedzia nasz wielki murzyński nauczyciel" (słowo w słowo zapodaję:) )

a tak serio to w uk jako baczny obserwator pewnie zauważyłeś, że "arabscy" ziomkowie  i ziomkowe mogą rosnąć włosy gdzie chcą;) taki skill:)

Wilka zostawmy w spokoju:D

hehe, no racja - takiemu to brzytwa juz nie wystarczy - kosa czasem by sie przydala albo chociaz sierp :)

ihost_1507279795__bylo_sie_nie_golic.jpg

sorry musialem :D

Edytowane przez darekb1
  • Upvote 1

Jak sie nie gole ze dwa tygodnie to ogladaja sie za mna mamuśki 35+ a jak juz sie opierdole, to sami goście w rurkach :o:

Jak żyć :(

• Upvote 1

No tak, golić to się trzeba jak facet a nie pipa!

Edytowane przez ar1tur

jebłem ....

Jak sie nie gole ze dwa tygodnie to ogladaja sie za mna mamuśki 35+ a jak juz sie opierdole, to sami goście w rurkach :o:

Jak żyć :(

Dobra, opierdzieliłem gębę, żyję, kwadratowa nie jest a z brzytwą się zaprzyjaźnię.

Jak człowiek wprawy nabierze to maszynki można sobie w d wsadzić hehe.

Trwa to w sumie chwilę dłużej i trochę pierdololo jest na zaokrągleniach ale praktyka czyni miszcza.

• 3 weeks later...

W domu jest komplecik 

a ja wreszcie mogę się golić codziennie bez czerwonej gęby mają buźkę niemowlaka po goleniu ;)

coś pięknego 

niezły numer coś co wymyślono setki lat temu cały czas deklasuje wszelkie wynalazki XXI wieku (no może poza laserową depilacją).

Powiem wam, że innego golenia to sobie teraz nie wyobrażam.

IMG_1315.jpg

W domu jest komplecik 

a ja wreszcie mogę się golić codziennie bez czerwonej gęby mają buźkę niemowlaka po goleniu ;)

coś pięknego 

niezły numer coś co wymyślono setki lat temu cały czas deklasuje wszelkie wynalazki XXI wieku (no może poza laserową depilacją).

Powiem wam, że innego golenia to sobie teraz nie wyobrażam.

IMG_1315.jpg

Mnie też to zainteresowało, ale trochę mnie przeraża, że chyba dość drogo taki cały zestaw wychodzi, nie? :zdziwiony: